ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cu ce bărbat s-a dus la mare Maria Constantin. Ce face acum pentru bani fosta soție a lui Marcel Toader

Avatar

Publicat

pe

Cum arată acum viața Mariei Contantin, după decesul fostului soț și după o despărțire de Dacian Varga? Ce face acum pentru bani cunoscuta cântăreață?

Cu ce bărbat s-a dus la mare Maria Constantin?

Maria Constantin se pare că face ce face și nu are noroc în dragoste, cel puțin pentru un moment. După despărțirea scandaloasă de fostul soț, a înfruntat și decesul afaceristului în urma unui stop cardio-respirator, ulterior a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Dacian Varga, iar mai apoi s-a despărțit fulgerător de el. Solista s-a despărțit de cunoscutul fost forbalist chiar cu un timp înainte de pandemia de coronavirus.

Aceasta nu a oferit niciodată prea multe detalii despre finalul poveștii lor de dragoste, astfel că a susținut că vina aparține timpului scurt pe care-l petreceau împreună, lucru care i-a înstăinat. ”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru Click.

Maria Constantin și Andrei Drăguț, partenerul ei de scenă

Ce face acum pentru bani fosta soție a lui Marcel Toader?

Arista se află acum pe litoral, unde susține o serie de concerte la o terasă din Mamaia. Recent, a înregistrat o piesă alături de Andrei Drăguț, cel care i-a devenit în scurt timp un partener de scenă veritabil. Acum, oferă cursuri de muzică doritorilor – 10 lecții (1.500 de lei).

”De pe 1 Iulie vă aștept cu tot bagajul meu de cunoștințe muzicale acumulat in cei 26 de ani de muzică și performanța, sa descoperiți tehnica vocala la cele mai înalte standarde și unde puteți obține diploma pentru absolvirea cursului de canto popular Maria Constantin!”

Advertisement


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *