ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

VIAȚA BATE FILMUL! MIREASA DIN IMAGINE A DESCOPERIT, CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTEA NUNȚII, CINE E SOACRA EI, DE FAPT. CE S-A ÎNTÂMPLAT PE 15 IUNIE 2001

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Mary Ann West, o asistentă medicală din Utah, care ajuta viitoarele mămici să nască, a asistat-o pe Stacy Poll, mama lui Kelsey, tânăra care a aflat cu doar câteva zile înainta nunții, cine e soacra ei, de fapt.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Mary Ann West, o asistentă medicală din Utah, care ajuta viitoarele mămici să nască, a asistat-o pe Stacy Poll, mama lui Kelsey, tânăra care a aflat cu doar câteva zile înainta nunții, cine e soacra ei, de fapt.

Pe 15 iunie 2001 a venit pe lume Kelsey, însă nașterea ei avea să fie marcată de o complicație medicală. Copila suferea de o afecțiune rară cunoscută sub numele de inserție velamentoasă a cordului ombilical – o complicație gravă care apare atunci când cordonul ombilical de la un făt nu se întoarce corect în placentă. Asistenta Mary Ann West a jucat un rol important în menținerea relaxării lui Stacy, viitoarea mămică,  în timpul nașterii: „Ea a atins-o pe Kelsey înaintea mea. A pus-o pe burta mea și m-a lăsat să văd că are 10 degete la mâini și 10 la picioare”, a povesti Stacy.

Pe cât de intensă a fost experiența viitoarei mămici, pe atât deputernice au fost și trăirile lui Mary Ann. Asistenta și-a adus aminte că era pentru prima dată cânt asista la un asemenea travaliu: ”Mi-am amintit de nașterea lui Kelsey pentru că nu mai avusesem niciodată o asemenea experiență de travaliu, nici înainte, nici după aceea. Ea este cu adevărat un miracol”, a spus Marry Ann West, pentru Ksl.com.

Tânăra Kelsey alături de soacra ei, Marry Ann West/ Sursă foto: Facebook

La 22 de ani distanță, destinul le-a adus din nou împreună. Coincidența face ca fiul asistentei și copila a cărei naștere a marcat-o pe viață să se îndrăgostească și să devină soț și soție. Nora lui Mary Ann West a mărturisit că încă de la prima întâlnire cu soacra ei a simțit o conexiune deosebită, însă nu-și putea explica ce se întâmplă.

După ce tinerii s-au logodit, cuplul a început să se pregătească pentru nuntă. Printre altele, au dat peste albumul foto în care au descoperit o fotografie de la nașterea lui Kelsey. Mare i-a fost mirarea atunci când a recunoscut-o pe Mary Ann West, asistenta care a ajutat-o să vină pe lume și care i-a devenit soacră. Pentru a-și confirma bănuiala: „Ne-am uitat la certificatul cu amprentele picioarelor și acolo era o semnătură. L-am întrebat pe Tyler dacă acela era scrisul mamei sale, iar el a confirmat. Se simte cu adevărat că așa a fost menit să fie „, a spus tânăra Kelsey.

Advertisement