ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

CULINAR

Rețetele preferate de familia lui Chef Florin Dumitrescu. Ce le pregătește bucătarul

Florin Dumitrescu a spus ce găteşte mereu acasă. Acestea sunt reţetele preferate de familia celebrului Chef

Avatar

Publicat

pe

Florin Dumitrescu a spus ce găteşte mereu acasă. Acestea sunt reţetele preferate de familia celebrului Chef

Despre Florin Dumitrescu ştie toată lumea că este un Chef de excepţie, un jurat îndrăgit, dar şi un tată nemaipomenit. Nici acasă nu lasă şorţul de bucătar şi trece la treabă ori de câte ori fetiţele sale sau soţia vor ceva bun. Vedeta de la Antena 1 a povestit care sunt reţetele preferate de familia lui.

Ce găteşte Chef Florin Dumitrescu acasă

Deşi găteşte de la 14 ani preparate care mai de care mai simandicoase, acasă pregăteşte reţete simple, dar mult iubite de familie. Chef Florin Dumitrescu a povestit ce le face bun celor două fetiţe, Ava şi Mia, dar şi soţiei sale, Cristina.

“Dacă ar fi după feţele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici. Sau pizza, pentru cea mare”, a spus juratul de la “Chefi la Cuţite”, conform Impact.ro.

Îndrăgitul Chef recunoaşte că îşi doreşte ca fetele lui să “prindă gustul” gătitului şi să îi moştenească talentul.

“Oamenii care sunt atrași de mâncare gătesc cu atât de multă pasiune acasă, încât transmit asta și copiilor”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Advertisement

Mai mult, acesta le implică pe micuţe în activitatea din bucătărie cu fiecare ocazie. Ava, în vârstă de 7 ani, și Mia, în vârstă de 5 ani, chiar au învățat deja cum să facă deserturi sănătoase și participă la pregătirea micului dejun.

“În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă. Se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe sau îi curăță usturoi”, a povestit Cristina.