ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Asta este cea mai bună mămăligă. Rețeta bucătarilor: marele lor secret

Mămăliga este bună în orice anotimp. Românii o consumă de mii de ani și se pare că nici nu au de gând să se oprească vreodată.

Avatar

Publicat

pe

Mămăliga este bună în orice anotimp. Românii o consumă de mii de ani și se pare că nici nu au de gând să se oprească vreodată. Așadar, trebuie să știi cum se face cea mai bună mămăligă, mai ales dacă ești o tânără care vrea să se mărite, deoarece se spune că fetele bune de măritat trebuie să știe să facă mămăligă.

Aceasta este cea mai bună rețetă de mămăligă

Chiar dacă fiecare spune că știe cum se face cea mai bună mămăligă, există o rețetă pe care o folosesc marii bucătari din restaurantele de top, cu un ingredient secret.

Aceștia folosesc lapte în loc de apă, iar rezultatul este unul super delicios. Așadar pentru a pregăti cea mai bună mămăligă din lume aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • mălai
  • lapte
  • o bucată de unt
  • sare

Aceasta este cea mai bună rețetă de mămăligă

Iată cum se prepară cea mai bună mămăligă din lume

În primul rând, pentru această rețetă luăm laptele, cu cât mai multă grăsime, punem totul într-o oală și fierbem la foc mediu. Când dă în clocot, începem să adăugăm mălai și mestecăm în el fără să ne oprim. Apoi presărăm și sare. Mestecăm, mestecăm, mestecăm pentru a nu face cocoloașe.

Dacă dorim să obținem o mămăligo moale, atunci adăugăm mai mult lapte, dacă nu mai mult mălai. Fiecar după gust. Când este gata, cea mai bună mămăligă din lume se servește cu ce vă doriți, sarmale, brânză, ouă, friptură sau ce aveți poftă și vă satisface papilele gustative.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *