ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirela Vaida, emoții mari. Vestea uriașă pentru prezentatoarea de la Acces Direct

Celebra moderatoare Mirela Vaida este în febra pregătirilor. În familia vedetei va avea loc un eveniment foarte important. Mâine, 20 februarie, Mirela Vaida și familia va sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Carla.

Avatar

Publicat

pe

Celebra moderatoare Mirela Vaida este în febra pregătirilor. În familia vedetei va avea loc un eveniment foarte important. Mâine, 20 februarie, Mirela Vaida și familia va sărbători ziua de naștere a fiicei sale, Carla.

Zi mare mâine pentru Mirela Vaida

Ocupată până peste cap cu emisiunea sa de la Atena 1, difuzată acum și în weekend, Mirela Vaida și-a făcut timp pentru unul din cele mai importante momente din familia sa. Mâine Carla, fiica vedetei, împlinește frumoasa vârstă de șase ani.

Cum era de așteptat toată lumea a intrat în febra pregătirilor, cu toate că ne aflăm într-un moment în care petrecerile sunt limitate de restricții. Dar se pare că asta nu a împiedicat-o pe Mirela Vaida să facă pregătirile necesare pentru micuța Carla.

“Noi ne-am trezit cu noaptea în cap! Ne-am ales hăinuţele pentru grădiniţă, am pregatit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă! E ziua dinaintea zilei de nastere a Carlei!

Mâine, prinţesa noastră împlineşte 6 ani! E agitaţie mare, zbucium, emoţii! Cine are fetiţă de aceeaşi vârstă ştie câte pretenţii şi cerinte presupune acest lucru!”, a scris Mirela Vaida pe reţelele de socializare.

Mirela și soțul ei, mai spune vedeta, sunt fericiți că îi pot pregăti și în condițiile date, o mică petrecere micuței Carla, care nu prea înțelege ea ce se petrece în jurul ei. Momentul este cu atât mai important, cu cât micuța este la începutul vieții ei sociale, mergând pentru prima dată la grădiniță.

Advertisement

În aceeași postare de pe rețelele de socializare, vedeta își aduce aminte de momentul când a venit micuța Carla pe lume, făcând o paralelă cu o poveste similară trăită de celebrul Prinț Harry.

“Prinţul Harry dădea declaraţii din faţa unui grajd din care se vedeau doi cai regali. Părea foarte masculin şi british întregul context. Soţul meu, imediat dupa prima naştere, dădea cu „subsemnatul” în faţa moaşelor care-l sprijineau să nu cadă.

Era alb ca varul şi cred că o fi zăcut mult şi bine pe targa din hol. Pentru că noi, adică eu, moaşa şi doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce ţin de aducerea tehnică a unui copil pe lume… ”, a mai povestit Mirela Vaida.