ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirela Vaida, dezvăluire șoc despre salariul de la Acces Direct. Cum este plătită, de fapt

Mirela Vaida este una dintre cele mai transparente persoane publice. Aceasta a vorbit recent despre salariul său de la Acces Direct. Cum este plătită prezentatoarea de televiziune?

Avatar

Publicat

pe

Mirela Vaida este una dintre cele mai transparente persoane publice. Aceasta a vorbit recent despre salariul său de la Acces Direct. Cum este plătită prezentatoarea de televiziune?

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct?

Mirela Vaida a spus mereu ce a avut pe suflet, indiferent despre orice ar fi fost vorba. Recent, fanii acesteia au urmări-o în timp ce reproșa CNA-ului pentru felul în care a taxat postul din cauza serialului soților Stegaru. Aceasta este apreciată pentru că a rămas un om simplu în drumul său spre celebritate, pentru că este naturală și asumată. În cadrul unui interviu acordat emisiunii Danei Săvuică, moderatoarea a oferit detalii despre salariu său de la Acces Direct. Printre alte picanterii, vedeta a dezvăluit că primește o sumă pentru ediție, înmulțită cu câte zile lucrează, dar chiar și trăgând linia salariul nu este unul care să o mulțumească. Pe lângă postul de prezentatoare de la Acces Direct, aceasta mai aduce sume frumușele de pe urma evenimentele la care cântă sau de pe urma spectacolelor de teatru în care joacă.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”
Mirela Vaida

Mirela Vaida, nemulțumită de salariul de la Acces Direct

„Eu îmi permit să spun niște realități „

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online. Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine. Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.”
Mirela Vaida

Advertisement