ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirela Vaida dezvăluie care este relația cu soacra ei. „Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat”

Mirela Vaida are trei copii și  locuiește de ceva timp cu soacra ei. Vedeta a povestit pentru revista VIVA! cel fel de relație are cu mama soțului ei și cum reușește să treacă peste momentele mai tensionate dintre el.

Avatar

Publicat

pe

Mirela Vaida are trei copii și  locuiește de ceva timp cu soacra ei. Vedeta a povestit pentru revista VIVA! cel fel de relație are cu mama soțului ei și cum reușește să treacă peste momentele mai tensionate dintre el.

„Chiar în timpul acestui interviu soacra mea şterge geamurile. Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit.

Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru.

Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei.

Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii. Când ştiu, însă, că este şi ea acasă, e mai simplu. Bona noastră s-a izolat şi ea cu noi la domiciliu, aşa că ne sunt de mare ajutor amândouă. Nouă ne place cu lume multă acasă”, a declarat Mirela Vaida pentru revista VIVA!

„Este o tipă tinerică în gândire”

Mirela Vaida recunoaște că a avut întotdeauna sprijin din partea soacrei sale și chiar dacă au existat discuții între cele două, în cele din urmă situația s-a clarificat.

„Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei.

Advertisement

Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii. I-am lăsat mai liberi, Carla are 5 ani, nu merge încă la şcoală anul acesta, Vladimir are 3 ani şi jumătate, nu îi batem la cap cu prea multe activități, le citim, ne jucăm împreună tot felul de joculețe, însă nu vrem să îi forțăm”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.