ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Berecleanu, despre relația cu mama. ”I se citește tristețea în ochi!”

Andreea Berecleanu, despre relația cu mama. ”I se citește tristețea în ochi!”

Avatar

Publicat

pe

Andreea Berecleanu, despre relația cu mama. ”I se citește tristețea în ochi!”
Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit câteva detalii pe care fanii cu siguranță nu le știau. Mai exact, Andreea Berecleanu a vorbit foarte deschis despre o perioadă a vieții, copilăria ei, alături de anii adolescentei.


Andreea Berecleanu, despre relația cu mama


Ca orice fiică și Andreea Berecleanu își iubește părinții, și este cât se poate de normală relația pe care vedeta Antena 1 o are cu mama ei, despre care, de-a lungul timpului a vorbit foarte puțin, dar când a făcut-o fanii ei au simțit dragostea pe care i-o poartă.


Ca fiecare dintre noi și Andreea a avut parte de greutăți, dar a reușit să treacă peste toate având alături familia și părinții cu care are o relație aparte. Postările vedetei pe rețelele de socializare au un număr mare de urmăritori și vedeta nu a fost surprinsă de zecile de reacții atunci când s-a decis să posteze pe Instagram un text emoționant la adresa mamei sale cu ocazia zilei salede naștere, aceasta împlinind frumoasa vârstă de 70 de ani.


”I se citește tristețea în ochi!”


„În prima fotografie este mama acum. Anul acesta împlinește 70 de ani. E frumoasă dar are o tristețe în privire. E dorul de tată. În cea de-a două poză, e tot mama acum 19 ani, la 52 de ani, fericită că era deja bunica. Ce vreau să spun este că dincolo de aspectul fizic, mai mult sau mai puțîn important, mama a rămas cel mai bun om de pe pământ.


Și datorită ei și a intervențiilor ei delicate și înțelepte în viață fiecăruia dintre noi în anumite momente, noi ne simțim protejați și recunoscători. Te iubesc, mama, fără nicio ocazie! Mereu!”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis mamei sale.
Așa cum era de așteptat fanii vedetei au reacționat, la fel de emoționant, felicitând-o pe vedetă, dar și pe mama acesteia.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *