ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Familia lui Mirel Rădoi. Cine este femeia lângă care antrenorul stă de peste 18 ani

Avatar

Publicat

pe

Mirel Matei Rădoi, pe numele întreg, s-a născut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucător în echipa de fotbal a României. Cea mai mare parte a carierei sale și-a petrecut-o la FC Steaua București. În momentul de față se ocupă de antrenamentele echipei naționale de fotbal a României.

Familia lui Mirel Rădoi. Cine este soția sa

Familia din care provine Mirel Rădoi cuprinde doi frați și o soră. Mirel Rădoi este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are țara noastră. Atunci când nu se află pe teren, acesta este împreună cu familia lui.

El este căsătorit cu Viviana, care este de loc tot din Drobeta-Turnu Severin. Ei sunt împreună din anul 1999, dar căsătoriți religios sunt din anul 2002, trei ani petrecând împreună fără a fi căsătoriți. Nașii acestora de cununie este Becali și soția sa Luminița.

Familia lui Mirel Rădoi

După venirea lui Rădoi la Steaua, cei doi s-au mutat într-un apartament din București, cumpărat chiar de fotbalist. Deoarece Viviana era însărcinată, ei au luat decizia ca după un an și jumătate să se căsătorească.

Familia lui Mirel Rădoi s-a mărit. Cei doi au împreună 3 copii frumoși, care le fac viața mai frumoasă:

  •  un băiețel pe nume Dennis
  • o fetiță pe nume Ingrid
  • o fetiță Katie Alisha.

Soția lui Mirel Rădoi

Soția lui Mirel Rădoi arată superb. Foto: Spynews.ro

Șoția lui Mirel Rădoi este foarte implicată în creșterea și educarea copiilor. Ea alocă acestui aspect cât mai mult timp posibil.

Advertisement

Ea a fost surprinsă de foarte multe ori și când se afla la cumpărături alături de fiica sa. Ea o răsfață mereu și nu se uită la bani când este vorba de copii, drept dovadă st faptul că vizitează doar magazine scumpe din mall-uri.

Mirel Rădoi și nevasta sa

Pe lângă faptul că Viviana Rădoi se ocupă în mod deosebit de creșterea copiilor, ea nu uită să fie alături de soțul ei, Mirel Rădoi, sprijinindu-l ori de câte ori este nevoie.

Ea i-a fost alături și când a decis să renunțe la cariera de fotbalist, pentru a deveni antrenor.

Pactul dintre Mirel Rădoi și soția sa

Un apropiat al celor doi a declarat pentru impact.ro, că cei doi au o așa zisă convenție secretă, pe care o respectă încă de la începuturile lor:

“După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”.

Advertisement