ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arăta Antonia înainte de orice operație estetică. Are sau nu o frumusețe nativă? FOTO

Antonia a devenit cunoscută datorită vocii sale, dar în special a frumuseții care a suprins pe toată lumea.

Avatar

Publicat

pe

Antonia a devenit cunoscută datorită vocii sale, dar în special a frumuseții care a suprins pe toată lumea. Câțiva ani mai târziu a demonstrat că poate mult mai mult, dar oare a fost la fel de frumoasă întotdeauna? Iată imagini mai puțin știute cu ea, înainte de operațiile estetice!

Cum arăta Antonia înainte de operațiile estetice

Antonia a uimit pe toată lumea cu frumusețea sa încă de la prima apariție. Înainte ca cineva să-i asculte vocea, ceea ce i-a oferit mama natură a fost mai mult decât apreciat. Pe când nu avea o carieră atât de fulminantă, Antonia primea premiul pentru una din cele mai frumoase femei din România. Ani mai târziu, tot așa este cunoscută. În spațiul public, glumele despre nepotrivirea dintre ea și Velea au devenit material de stand-up comedy. Partenerul ei a fost de acord să fie subiectul principal unui roast în toată regula în cadrul unui eveniment caritabil.

Zis și făcut!

Ce glume se puteau face despre el dacă nu despre diferența de înălțime dintre el și Antonia sau despre frumusețea izbitoare pe care a pus mâna? Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă tânăra mămică are un ritual anume sau ceva creme miraculoase pe care le folosește. Ei bine, aceasta a mărturisit că nu face nimic în plus față de orice femeie. Pozele din galerie demonstrează cum Antonia a avut noroc și că mama natură a fost extrem de blândă cu ea, dându-i cele mai bune gene. După trei nașteri, artista arată de parcă ar fi ieșit mai degrabă de pe băncile facultății. Solista a împărtășit recent o serie de fotografii din copilărie unde se poate vedea clar că frumusețea sa este una nativă.

Fotografii mai puțin știute cu Antonia

Artista, judecată aspru pentru operațiile estetice

„De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”
Antonia

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *