ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Michelle Obama devine actriță. În ce serial va fi văzută, chiar pe Netflix

Avatar

Publicat

pe

Fanii fostului cuplu prezidențial sunt în extaz! Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii urmează să joace într-un serial de pe Netflix. Ce presupune noul proiect și cu ce învățături vine? Se adresează în special unei categorii.

Michelle Obama va juca într-un serial de pe Netflix

Iubita fostă prima doamnă a Americii urmează să revină în atenția fanilor săi cu un proiect la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Soția fostului președinte al SUA va fi protagonista unei emisiuni culinare difuzate pe Netflix, serial în care își propune să-i învețe pe copii să prepare mâncare în casă cât mai ușor și rapid.

De asemenea, astfel încurajează un stil de viață sănătos, aceasta încercând să-i facă să elimine mesele semipreparate din alimentație. Soții Obama se numără printre producători ai seriei, scrie bbc.com, citat de Agerpres.

Michelle Obama urmează să interpreteze personajul unei patroane de supermarket, iar alături îi vor fi mascotele din The Land of Frozen Food – Waffles și Mochi. Emisiunea se va numi „Waffles + Mochi” și urmează să vină în fața micuților cu învățături de pe data de 16 martie. Proiectul a fost descris de Michelle Obama drept un „spectacol hilar, înduioşător, pur şi simplu magic”.

Ce rol va avea?

Rolul soției fostului președinte în producție este să le ajute pe cele două marionete care sunt sătule să mănânce mâncare congelată să devină bucătari. Astfel, cei doi prieteni sunt ghidați de un cărucior magic ce le arată lucrurile de care au nevoie și-i plimbă prin toată lumea pentru a gusta diferite feluri gătite.

Fosta primă doamnă a SUA a declarat că emisiunea este „o continuare a muncii sale în sprijinul sănătăţii copiilor din perioada în care am fost prima doamnă”.

„Mi-aş fi dorit ca «Waffles + Mochi» să fi existat atunci când fiicele mele erau mici pentru că e genul de emisiune pe care e amuzant să o urmăreşti în familie şi care le oferă părinţilor liniştea de a şti că micuţii învaţă ceva folositor”, Michelle Obama.

Advertisement

„Totul ține de mâncare bună: să o descoperi, să o gătești și să o mănânci”

„Am niște vești importante pentru tine! (…) Totul ține de mâncare bună: să o descoperi, să o gătești și, bineînțeles, să o mănânci. (…) Copiilor le va plăcea, dar știu că și adulții vor râde din plin – și câteva sfaturi pentru bucătărie. Și, ca să fiu sinceră, mi-aș fi dorit ca un program ca acesta să fi fost când fetele mele erau mici. Știu, de asemenea, că este o perioadă dificilă pentru atât de multe familii și sper ca acest spectacol încântător să poată aduce un pic de lumină și râsete în casele din întreaga lume”
Michelle Obama

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *