ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Michelle Obama, apariție surprinzătoare la un festival de muzică. Reacția fanilor a fost pe măsură

Avatar

Publicat

pe

Michelle Obama, soția fostului președinte al Americii, a avut o apariție surprinzătoare la un festival de muzică, iar reacția fanilor a fost pe măsură.

Michelle Obama a avut o apariție surprinzătoare la un festival de muzică

Soția fotului președinte al Americii, Michelle Obama, în vârstă de 55 de ani, a fost lăudată de admiratorii ei în mediul online după ce s-a prezentat la Essence Music Festival 2019 schimbată față de cum o știau. De altfel, nici cei prezenți nu au putut omite noutatea, așa că au aplaudat cu sârg curajul său. Mai clar, fosta primă-doamnă a apărut cu o altă coafură față de cea cu care obișnuise publicul ani la rând. Michelle Obama a spus că este timpul schimbărilor și că părul său întotdeauna ondulat și negru ca abanosul să dispară în detrimentul unui păr creț, vopsit în tehnica ombré.

Michelle Obama, schimbare de look apaludată de fani

De asemenea, și vestimentația sa a fost diferită. Costumele, rochiile și deux-pieces-urile au stat deoparte în seara evenimentului, iar în loc a venit o salopetă strălucitoare de culoare mov. Mai mult, în cadrul evenimentului, fosta primă-doamnă a vorbit despre schimbare, nu neapărat despre cea care o implică, ci în general. „Dar eu sunt aici să vă spun că nu este nimic ce nu putem face sau schimba dacă noi ne propunem”, i-a spus jurnalistei Gayle King.

Fosta primă-doamnă a ales să își schimbe look-ul

„Puterea pe care o avem noi, femeile negre. Puterea vocii noastre, de a povesti şi cea a naraţiunii noastre. Ştiţi, o subestimăm pentru că ei vor să o subestimăm”, a declarat Michelle Obama, în vreme ce discuta despre cartea best-seller ”Becoming”. Noul său look a fost apreciat de admiratorii din mediul online. „Când credeam că Michelle Obama nu poate fi mai frumoasă de atât, ea a apărut cu aceste bucle naturale”, ”Bucle! Magic, frumos, minunat!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor săi.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *