ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine sunt bărbații Sigma și de ce sunt atât de populari. Ce-i deosebește de bărbații Alfa

Poate că ați auzit de un bărbat alfa încrezător și cu atitudine de șef, o dată sau de două ori în viața dumneavoastră

Avatar

Publicat

pe

Poate că ați auzit de un bărbat alfa încrezător și cu atitudine de șef, o dată sau de două ori în viața dumneavoastră. Se pare că acest tip de personalitate este în centrul atenției atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Cine sunt bărbații Sigma și de ce sunt atât de populari. Bărbații sunt învățați să se comporte ca un Alfa. Cu toate acestea, există unii cărora nu le pasă de reguli și reușesc totuși să fie atrăgători. Deci, credeți sau nu, este posibil ca masculii Alfa să nu fie chiar atât de minunați precum se spune. Există și alt tip de bărbat, cunoscut sub numele de mascul Sigma.

Bărbatul Sigma

Cine sunt bărbații Sigma. Un bărbat Sigma este un bărbat care nu are nevoie de validare de la alte persoane. El nu este tare sau trufaș, ci calm. Un bărbat Sigma este un tip introvertit, dar încrezător. Ei sunt în afara obișnuitului și nu se încadrează de obicei în grupuri, deoarece ei înșiși sunt mai puțin frecvenți.

Mascul Alfa vs mascul Sigma

Masculii Sigma și Alfa au multe caracteristici comune. Amândoi sunt încrezători în alegerile lor de viață și țintesc sus. Principala diferență constă în atitudinea lor. Sigmele aleg să stea în afara ierarhiei, în timp ce Alfa preferă să fie în partea de sus a acesteia. Aceștia din urmă obțin succesul urcând pe scara ierarhiei. Sigma, pe de altă parte, nu aparține nici unui trib. Fac totul de la sine.

Trăsăturile unui bărbat Sigma

Nu le pasă de așteptări

Alfa se află de obicei la conducere, Beta sunt adepții și Sigma, pur și simplu nu se potrivesc matriței. Ierarhia nu este nimic pentru ei și toate normele și tendințele stabilite de societate (și în special cele stabilite de Alfa) sunt lipsite de sens pentru Sigma. Nu le puteți spune cum să se îmbrace sau cum să acționeze. Ei fac ce vor.

Sunt cei care încalcă regulile

La fel ca Alfa, bărbații Sigma se luptă cu autoritatea. Sigma sunt, de obicei, lucrători independenți și păstrează liniștea și flexibilitatea cu mare respect. Este mai bine pentru ei să lucreze singuri, deoarece nu au probleme în gestionarea timpului și în organizarea lor.

Advertisement

Nu caută validare

Bărbații Sigma nu se bazează pe lux pentru a simți succesul. Ei nu încearcă să se valideze cu lucruri scumpe, pentru că înțeleg că lucrurile materialiste nu pot înlocui valoarea de sine. Așa că ei conduc tot ce le place, poartă orice preferă și nu fac ceea ce le dictează Alfa să facă. „Tu te faci” este motto-ul lor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *