ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Povestea cutremurătoare a unui sportiv român: „Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”

Un tânăr care a crescut peste Ocean încearcă să ia legătura cu familia sa naturală.

Avatar

Publicat

pe

Un tânăr care a crescut peste Ocean încearcă să ia legătura cu familia sa naturală. Povestea lui întrece orice scenariu de film. Imediat după naștere s-a întâmplat ceva.

Brandon Simon Mason are o poveste de viaţă incredibilă, care se reduce la o replică pe care tânărul nu se sfiește să o zică: „Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”.

Copilul unei familii extrem de sărace din România, acesta a fost pur și simplu vândut.Exact ca la piață. S-a întâmplat imediat după ce s-a născut. Tranzacţia a avut loc când acesta avea doar câteva luni. Suma stabilită a fost 10.000 de dolari. Băiatul a fost cumpărat de o familie de canadieni. Acolo a primit numele de azi: Brandon Simon Mason.

Cu șapte ani în urmă, Brandon Mason s-a întors în România, pentru a afla mai multe lucruri despre locul unde s-a născut. Dar și pentru a-și cunoaște familia naturală.

În Canada, el se ocupă de puştii din penitenciare, iar acum s-a întors din nou în România, pentru a obţine cetăţenia. Joacă hochei la Sportul Studenţesc şi a cochetat şi cu fotbalul la o vârstă mai fragedă.

„Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”

Advertisement

„În 1991 am fost vândut de familia mea din România unui cuplu din Canada în schimbul a 10.000 de dolari. Cât am fost mic, am jucat și fotbal, și hochei pe gheață. Este o poveste tristă, dar și frumoasă. Am venit în România să-mi iau cetățenia, pe 17 februarie mă întorc în Canada, unde este familia mea. Sunt căsătorit și am un copil.

Am jucat și la Botoșani, și la echipa a doua a celor de la Dinamo pe vremea mandatului lui Stoican, chiar și la Chiajna. Am plecat și am revenit în România, acum joc hochei la Sportul Studențesc”, a spus Brandon, citat de prosport.ro.  Tânărul are acum 33 de ani.

Originar din Botoşani, Brandon va avea carte de identitate de România. Are însă o mare tristețe. Mama sa naturală îl evită. Nu vorbeşte cu el. Nici ea nu mai trăiește în România. Tot ce a aflat tânărul e că a plecat în Italia și s-a recăsătorit.

Promisiune pentru familia din Canada

Jucătorul de hochei de la Sportul Studenţesc și-a promis însă că, imediat ce situația pandemică o va permite, își va aduce întreaga familie din Canada, în vacanţă în ţară.

„Mama mea adevărată este prin Italia, recăsătorită, și nu vrea să discute cu mine. Tata locuiește, undeva, într-un sat pe lângă Botoșani. Mai vorbim din când în când, mai am și câțiva veri. Mă bucur că m-am întors și sper să revin an de an în vacanță, data viitoare vin și cu familia”, a mai spus Brandon Simon Mason, pentru sursa citată.

Advertisement