ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Povestea cutremurătoare a unui sportiv român: „Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”

Un tânăr care a crescut peste Ocean încearcă să ia legătura cu familia sa naturală.

Avatar

Publicat

pe

Un tânăr care a crescut peste Ocean încearcă să ia legătura cu familia sa naturală. Povestea lui întrece orice scenariu de film. Imediat după naștere s-a întâmplat ceva.

Brandon Simon Mason are o poveste de viaţă incredibilă, care se reduce la o replică pe care tânărul nu se sfiește să o zică: „Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”.

Copilul unei familii extrem de sărace din România, acesta a fost pur și simplu vândut.Exact ca la piață. S-a întâmplat imediat după ce s-a născut. Tranzacţia a avut loc când acesta avea doar câteva luni. Suma stabilită a fost 10.000 de dolari. Băiatul a fost cumpărat de o familie de canadieni. Acolo a primit numele de azi: Brandon Simon Mason.

Cu șapte ani în urmă, Brandon Mason s-a întors în România, pentru a afla mai multe lucruri despre locul unde s-a născut. Dar și pentru a-și cunoaște familia naturală.

În Canada, el se ocupă de puştii din penitenciare, iar acum s-a întors din nou în România, pentru a obţine cetăţenia. Joacă hochei la Sportul Studenţesc şi a cochetat şi cu fotbalul la o vârstă mai fragedă.

„Mama m-a vândut cu 10.000 de dolari”

Advertisement

„În 1991 am fost vândut de familia mea din România unui cuplu din Canada în schimbul a 10.000 de dolari. Cât am fost mic, am jucat și fotbal, și hochei pe gheață. Este o poveste tristă, dar și frumoasă. Am venit în România să-mi iau cetățenia, pe 17 februarie mă întorc în Canada, unde este familia mea. Sunt căsătorit și am un copil.

Am jucat și la Botoșani, și la echipa a doua a celor de la Dinamo pe vremea mandatului lui Stoican, chiar și la Chiajna. Am plecat și am revenit în România, acum joc hochei la Sportul Studențesc”, a spus Brandon, citat de prosport.ro.  Tânărul are acum 33 de ani.

Originar din Botoşani, Brandon va avea carte de identitate de România. Are însă o mare tristețe. Mama sa naturală îl evită. Nu vorbeşte cu el. Nici ea nu mai trăiește în România. Tot ce a aflat tânărul e că a plecat în Italia și s-a recăsătorit.

Promisiune pentru familia din Canada

Jucătorul de hochei de la Sportul Studenţesc și-a promis însă că, imediat ce situația pandemică o va permite, își va aduce întreaga familie din Canada, în vacanţă în ţară.

„Mama mea adevărată este prin Italia, recăsătorită, și nu vrea să discute cu mine. Tata locuiește, undeva, într-un sat pe lângă Botoșani. Mai vorbim din când în când, mai am și câțiva veri. Mă bucur că m-am întors și sper să revin an de an în vacanță, data viitoare vin și cu familia”, a mai spus Brandon Simon Mason, pentru sursa citată.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *