ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lista concurenților de la Survivor România All Stars 2024. Pro TV a decis cine sunt Faimoșii și Războinicii

Urmărită anual de milioane de români, nu este de mirare că producătorii pregătesc un nou sezon cu cei mai buni Faimoși și Războnici.

Avatar

Publicat

pe

Survivor România este una dintre cele mai de succes emisiuni de la PRO TV. Urmărită anual de milioane de români, nu este de mirare că producătorii pregătesc un nou sezon cu cei mai buni Faimoși și Războnici. Când începe Survivor România All Stars 2024?

Survivor România All Stars 2024 la Pro Tv. Cine sunt Faimoșii


Fără doar și poate, Survivor România este una dintre cele mai grele competiții. Provocările din jungla din Republica Dominicană nu sunt deloc ușor de îndeplinit, iar de asta s-au convins pe propria piele concurenții de până acum.


O astfel de emisiune este menită să testeze la maxim limitele fizice, dar și psihice ale concurenților. Pentru unii dintre ei, experiența a fost unică, iar asta i-a convins să spună da și pentru a doua oară.

Survivor România All Stars

Cei de la PRO TV pregătesc un nou sezon care se va intitula Survivor România All Stars 2024. Așa cum îi spune și numele, în arena provocărilor din jungla dominicană vor fi aruncați cei mai buni concurenți din toate sezoanele.


Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, celebră pentru informațiile exacte privind emisiunile TV, primele nume au fost deja anunțate. Cei care au acceptat provocarea pentru a doua oară sunt Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Zmărândescu și Andreea Tonciu.

Tot din echipa Faimoșii mai fac parte și Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă. Faimoșii vor avea competiție serioasă, căci nici Războinicii nu se lasă mai prejos.

Advertisement