ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amna se operează după participarea la Survivor România. Ce a pățit cântăreața

Avatar

Publicat

pe


Amna a avut probleme de sănătate pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană, iar acum este nevoită să se opereze. Artista și-a anunțat fanii din mediul online că o să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Blondina a mărturisit că vineri o să facă o operație la fiere. În ultima perioadă s-a confruntat cu dureri puternice.


Cu toate că nu este o operație grea, artista a recunoscut că are emoții și a apelat la sprijinul admiratorilor ei. Aceștia nu au întârziat să o asalteze cu mesaje de încurajare.
„Facem vizita pre-anestezică. Vineri la ora 12 ne operem. Am venit să recoltăm analize pentru operație, urați-mi succes!”, a spus Amna pe contul său de socializare.

Amna s-a simțit rău

Vedeta a fost nevoită să părăsească „Survivior România” din cauza problemelor de sănătate pe care le avea și care s-au accentuat din cauza condițiilor grele din cadrul competiției.
„Sunt mult mai puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul.
Artista a mai spus că s-a simțit foarte rău și s-a deshidratat, apoi a ajuns la spital cu febră foarte mare. La Survivor România vedeta susține ca a participat nu pentru a câștiga, ci pentru că își dorea mult o astfel de experiență.

M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul. Nu m

-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta.”, a declarat Amna, potrivit WOWbiz.ro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *