ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

AŞA menţin Radu Groza şi Roxana Nemeş FLACĂRA IUBIRII: „Ăsta este SECRETUL nostru”

Radu Groza şi Roxana Nemeş formează un cuplu de aproximativ trei ani.

Avatar

Publicat

pe

Radu Groza şi Roxana Nemeş formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cei doi se înţeleg în continuare extrem de bine, iar relaţia lor dă clasă multor cupluri din showbiz care s-au destrămat din varii considerente.

Roxana Nemeş a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre „secretul” care îi face să fie apropiaţi şi despre ce anume nu îi lasă să se plictisească.

Întrebată care este reţeta ce menţine flacăra iubirii dintre ea şi cunoscutul impresar, Radu Groza, Roxana a precizat că timpul pe care îl petrec în totalitate împreună este acel aspect care nu îi lasă să se plictisească unul de altul.

„Nu e neapărat o flacără a pasiunii. Noi lucrăm împreună, stăm mereu împreună, adică făcând mai mereu totul împreună, nu ai cum să te plictiseşti. Noi tot timpul suntem cu oameni, facem lucruri, ieşim mereu în oraş, mereu avem concerte, nu are cum să intervină acea stare de plictiseală. Probabil ăsta este secretul nostru. Asta menţine relaţia noastră”, a declarat Roxana Nemeş.

Totodată, simpatica artistă a precizat că Radu este, uneori, extrem de stresat din cauza muncii pe care o depune. Ăsta să fie oare motivul pentru care impresarul nu poate să slăbească?

„Radu nu a ţinut niciodată diete drastice. El are foarte multe pe cap, este foarte stresat. Aşa cum corpul meu este corpul meu, aşa şi corpul lui este al lui. Fiecare face cum consideră că este mai bine”, a mai spus frumoasa blondă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *