ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Tonciu, în lacrimi la TV. Momente tulburătoare trăite de vedetă

Andreei Tonciu i-au dat astăzi lacrimile în direct la TV. Vedeta a povestit cu drag despre bunica s-a, iar emoțiile au copleșit-o.

Avatar

Publicat

pe

Andreei Tonciu i-au dat astăzi lacrimile în direct la TV. Vedeta a povestit cu drag despre bunica s-a, iar emoțiile au copleșit-o. Femeia pe care vedeta a iubit-o foarte mult a decedat în urmă doar cu câteva luni.


Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la TV


Astăzi, 28 ianuarie, bunica Andreei Tonciu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, însă femeia la care vedeta a ținut foarte mult s-a stins din viață anul trecut. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, frumoasa brunetă a povestit despre relația pe care o avea cu regretata s-a bunică.
Discuția despre bunica sa a făcut-o pe Andreea Tonciu să izbucnească în plâns în direct. Se pare că fosta asistentă de televiziune avea o relație specială cu femeia care a crescut-o și care îi făcea toate poftele. Mai mult, potrivit brunetei, bunica ei suferea de o boală grea.


”Îmi făcea toate poftele, absolut orice. Am stat cu ea în casă, ea m-a crescut. Bine… și mama, dar mai mult bunica și pentru mine a fost atât de greu să știu că nu mai este că de vreo 3 ani de zile a stat la părinții mei în casă pentru că avea Alzheimer.


Asta regret cel mai mult, enorm de mult că mă duceam dar nu foarte des recunosc sau dacă mă duceam, nu îmi plăcea cum o vedea și începeam să am gânduri și să plâng și mai bine nu mă duceam. Întâlnirile mele cu ea durau maxim 10 minute.”, a spus Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

Bunica Andreei Tonciu și-ar fi sărbători astăzi ziua de naștere


Bunica vedetei ar fi împlinit azi vârsta de 81 de ani, însă bolnavă fiind, femeia s-a stins din viață. Andreea Tonciu a fost distrusă de moartea celei care a învățat-o ce e bine și pe care o poate numi a doua mamă. De asemenea, artista susține că moartea bunicii sale i-a provocat o durere imensă.


”Bunica mea întotdeauna m-a învățat ce este bine, dar niciodată nu mi-a spus să fac ceva. Ea făcea totul pentru mine. Doar dacă voiam eu să fac ceva, dar să îmi impună ea să fac ceva, sau să spun sau să mă comport altfel, nu.

Advertisement


Este o durere foarte mare și pot să o numesc ca a doua mea mamă. În permanență numai cu ea stăteam. Eu îmi spun durerea din suflet. Într-adevăr mi-a dat mulți bani. A fost o femeie care a avut foarte mulți bani, nu mai știa de banii ei”, a adăugat Andreea Tonciu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *