ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Așa se umple de bani Bursucu’. Din ce câștigă sume frumoase colegul lui Teo Trandafir

Bursucu’ este pasionat de televiziune, a iubit întâi de toate dansul, cu ajutorul căruia a și ajuns cunoscut ușor-ușor, dar acum a decis că este timpul și pentru o afacere a sa.

Avatar

Publicat

pe

Bursucu’ nu are pentru ce să-și facă griji pe partea financiară. Acesta are o afacere de succes, pe lângă cei proveniți din televiziune și din diverse evenimente unde reușește să fie sufletul petrecerii.


Din ce câștigă Bursucu’ sume frumoase?


Bursucu’ este pasionat de televiziune, a iubit întâi de toate dansul, cu ajutorul căruia a și ajuns cunoscut ușor-ușor, dar acum a decis că este timpul și pentru o afacere a sa.

Recent, prezentatorul de televiziune a dezvăluit că are o afacere a sa la malul mării, care-i merge bine, mai ales acum că se află în sezonul estival. Adrian Cristea este de ani buni în prim-plan, în special după ce a început să apară constant în show-ul lui Teo Trandafir.


Acasă are o familie frumoasă, o parteneră iubitoare și două fetițe superbe. Pentru a da start unei noi experiențe, iubitor fiind al litoralului românesc, și-a cumpărat o plajă. Vedeta susține că nu este o plajă de fițe, ci una foarte accesibilă lumii întregi. Întrebat ce ar schimba dacă nu ar mai exista televiziunea, prezentatorul a susținut că și-ar canaliza energia pe lucrurile care au legătură cu oamenii, pentru că iubește să-i facă să se simtă bine.


Bursucu’ are o plajă în Mamaia


„Nu este de fițe, e accesibilă oricui”


„Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câţiva ani este să mă ocup de plaja pe care o deţin în centrul staţiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numeşte „Porto Beach”. Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină şi să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm şi să petrecem o vară frumoasă împreună.

Advertisement

Nu este o plajă de fiţe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar ştiu că-mi place că starea mea de bine să o transmit şi altora”
Adrian Cristea aka Bursucu‘

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *