ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

CUM SĂ ÎȚI DETOXIFICI SUFLETUL ȘI SĂ FII FERICITĂ

Sufletul are la fel de multă nevoie de grija ta ca și corpul. Vezi ce să faci ca să îl detoxifici și să fii fericită.

Avatar

Publicat

pe

Sufletul are la fel de multă nevoie de grija ta ca și corpul. Vezi ce să faci ca să îl detoxifici și să fii fericită.

Sufletul tău se poate îmbilnăvi la fel ca orice altă parte a corpului, de aceea trebuie să îi acorzi mai multă atenție. Dacă ești nefericită, dacă îți place să faci comentarii acide și observi că prietenii tăi te evită și nu îți mai caută compania, probabil ai nevoie de o detoxificare a sufletului. Ar trebui să faci unele schimbări și dacă ești mereu plictisită, te bucuri de nefericirea altora ori dacă oamenii fericiți te scot din sărite.

Înțelege că orice contează

Absolut orice trece prin viața și mintea ta are un impact asupra modului în care te dezvolți spiritual, potrivit crosswalk.com. Este important să fii atentă la tot ce spui și la ce faci, pentru că vor exista consecințe. Câtă vreme înțelegi asta, îți asumi ce faci și treci mai ușor peste momentele neplăcute care apar în urma acțiunilor tale.

Scapă de gândurile negative

Ce se întâmplă în mintea ta are un impact uriaș asupra sufletului tău. Dacă ai numai gânduri negative, vei fi o persoană nefericită și veșnic nemulțumită. Renunță la atiduinea de victimă, iar când încep să îți încolțească în minte scenarii sumbre, gândește-te la ceva frumos. Oricât de greu ți-ar fi, sigur vei găsi un lucru bun de care să te agăți.

Folosește cuvinte pozitive

Este important să înțelegi puterea cuvintelor. Cele pozitive te ajută să evoluezi și să te vindeci, iar cele negative te pot distruge. Alege cuvintele cu grijă și încearcă să fii când mai pozitivă în comunicare. Dacă cineva spune lucruri care nu sunt adevărate sau în care nu crezi, pur și simplu ignoră-le. Nu spune nimeni că nu trebuie să îți spui părerea, însă fă-o în așa fel încât reacțiile stârnite să nu te afecteze.

Meditează

Meditația te ajută să te relaxezi și să te detașezi de probleme. Numeroase studii au arătat că oamenii care au acest obicei sunt mai sănătoși și mai fericiți.

Advertisement

Renunță la vicii

Când faci o detoxificare a sufletului, este important să renunți la alcool, țigări sau alte vicii. Abține-te, de asemenea, de la bârfă și stai departe de rețelele de socializare, pentru că te fac să îi judeci pe ceilalți și să ai așteptări nerealiste.