ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Băutura periculoasă care îți macină oasele. O bei zilnic, fără să conștientizezi cât este de toxică pentru tine

Băutura periculoasă care îți macină oasele. O bei zilnic, fără să conștientizezi cât este de toxică pentru tine

Avatar

Publicat

pe

Specialiștii sunt îngroziți după ce au văzut efectele acestei băuturi pericuolase asupra organismului uman. Oamenii din întreaga lume consumă zilnic sucuri cu acid fără să știe ce efect devastator au asupra corpului lor. Oasele sunt, pur și simplu, distruse în timp de sucurile cu acid. Iată ce se întâmplă în corpul tău când bei suc acidulat.

Această băutura periculoasă îți macină oasele. O bei zilnic, fără să îți dai seama cât este de toxică este pentru tine

Sucurile cu acid sunt foarte nocive pentru organismul uman, iar efectele devastatoare se văd în timp. Potrivit ultimelor cercetări, sucul cu acid este, pur și simplu, otravă în pahar şi afectează corpul orcui.

Oasele sunt cele care, pe parcursul anilor, au cel mai mult de suferit din cauza acestor băuturi. Vitaminele care ar trebui să ajungă în oase sunte eliminate prin urină din cauza sucurilor cu acid.

Băutura periculoasă care îți macină oasele. O bei zilnic, fără să conștientizezi cât este de toxică pentru tine

Ca să înțelegi mai bine, iată ce se întâmplă în organism tău când consumi suc cu acid:

În primele 10 minute. Un pahar de suc cu acid conţine aproximativ 10 linguri de zahăr, adică nici mai mult, nici mai puțin decât 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în sistem.

După 20 de minute. Nivelul de glucoză din organismul tău este în creștere şi creşte și nivelul de insulină. Ficatul începe să transforme zahărul în grăsime.

Advertisement

Ce se întâmplă în corpul tău după 40 de minute

Cafeina din suc este absorbită complet de organism. Fluxul sanguin creşte şi ficatul eliberează şi mai mult zahăr în sânge. Creierul tău blochează receptorii hormonali pentru adenozină, astfel previne oboseala.

După 45 de minute. Secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu heroina.

Ce se întâmplă în organism la o oră după ce s-a băut un pahar de suc

După 50 de minute. Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul şi calciul duc la o accelerare a digestiei. Este limitată excreţia de calciu în urină.

După o oră, toate mineralele care ar trebui să ajungă în oase, inclusiv magneziul, calciul şi zincul, sunt excretate în urină. Te simţi cu multă energie şi începi să ai schimbări de stare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *