ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Băutura minune cu mari beneficii. S-au aflat cele 3 ingrediente secrete. De acum, totul e atât de simplu

Băutura minune pentru români. S-au aflat cele 3 ingrediente secrete. De acum, totul e atât de simplu

Avatar

Publicat

pe

Cele trei ingrediente secrete ale băuturii minune care te ajută să slăbești sunt lămâia, ghimbirul și mierea. Acest amestec este indicat acelora care au acumulat grăsime în jurul taliei. Băutura minune vă va slăbi fără a apela la exerciții fizice sau diete drastice.

Băutura minune pentru toată lumea. Care sunt cele 3 ingrediente secrete. Totul va fi atât de simplu

Băutura magică care te ajută să ai o talie de viespe este un amestec aromat, răcoros şi cu proprietăţi incredibile pentru organismul uman, în special pentru siluetă.

Pentru prepararea băuturii  magice este nevoie de de sucul stors de la două lămâi, de două linguriţe de ghimbir proaspăt ras, de un litru de apă, de câteva linguriţe de miere, în funcție de gustul fiecăruia, şi de un sfert de linguriţă de scorţişoară (opţional).

Băutura minune pentru români. S-au aflat cele 3 ingrediente secrete. De acum, totul e atât de simplu

Cum se prepară băutura minune

1. Stoarce sucul de la două lămâi, apoi pune-l într-un vas cu ghimbirul ras şi aşteaptă până ce lichidul dă în clocot.

2. Când a început să fiarbă, lasă focul mai mic şi adaugă un litru de apă peste compoziţie. Apoi mai ţine puţin preparatul pe foc.

Advertisement

3. Băutura de lasă la răcit, după care se toarnă într-o sticlă.

4. Băutura trebuie îndulcită cu miere când se bea. Deasupra ei se poate adăuga un praf de scorțișoară. Ultimul ingredient are rolul de a spori efectul de ardere a grăsimilor, însă este opţional.

Cum se consumă băutura minune care alungă kilogramele în plus

Băutura magică se consumă pe parcursul unei zile, de preferat între mesele principale. Amestecul este extrem de eficient în slăbit, însă trebuie să acorzi atenţie şi dietei alimentare pe care o ai.

Spre exemplu, dacă se optează pentru dieta cu ghimbir timp de o săptămână, dar apoi se continuă să se consume grăsimi şi zahăr, rezultatele dorite nu vor apărea.

La ce este bun ghimbirul

Ghimbirul este o rădăcină cu gust intens şi răcoritor. Este recunoscut pentru efectele pozitive asupra sănătăţii. Ghimbirul poate alunga kilogramele nedorite, dar poate reduce și inflamaţiile din organism. De asemenea, ghimbirul ţine sub control colesterolul rău, relaxează, energizeaza şi, nu în ultimul rând, previne constipaţia.

Advertisement