ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alin Oprea, transformat total la 49 de ani. Cum arată fără tricou: ”Sunt un om asumat”

În urmă cu trei luni, apăreau primele informaţii în presa de monden despre divorţul de Larisa. Alin Oprea este transformat total la 49 de ani.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu trei luni, apăreau primele informaţii în presa de monden despre divorţul de Larisa. Alin Oprea este transformat total la 49 de ani. Ce s-a întâmplat cu solistul trupei Talisman şi cum arată fără tricou?!

Alin Oprea, schimbare totală la cei 49 de an

După 23 de ani de căsnicie, Larisa şi Alin Oprea au decis să divorţeze. Se pare că distanţa şi-a spus cuvântul, dat fiind ca soţia solistului de la Talisman locuieşte în Londra de 3 ani, împreună cu cei doi copii, Melissa (18 ani) şi Adrian (21 de ani).

Desigur, în presă au apărut zvonuri conform cărora de vină ar fi fost infidelitatea artistului dar şi faptul că îi plăcea să bea mai mult decât ar fi fost normal. Informaţiile au fost, însă, negate de cântăreţ într-un interviu oferit celor de la Click.

“Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul. Ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.

Întreb şi eu oamenii aceştia care ştiu ce înseamnă dependenţa, dacă eram un beţiv, mai realizam atâtea în viaţa asta?! Casă cumpărată de mine în Anglia, copii întreţinuţi la şcoli, haine, mâncare, studii, tot, tot! Casă cumpărată în Bucureşti în care a stat soacră-mea atâţia ani. Soţia mea Larisa nu a muncit o zi şi nu a avut o carte de muncă niciodată până să plece în Anglia. Eu, dacă eram un beţiv care bea până vomita, aşa cum am fost descris, mai făceam atâtea?! Mi se pare ruşinos şi dureros modul în care s-a aruncat cu pietre în mine”, a spus Alin Oprea.

Alin Oprea, transformat total la 49 de ani. Cum arată fără tricou ”Sunt un om asumat”

Solistul de la Talisman: “Fac mult sport, mănânc sănătos, am renunţat la zahăr”
Fanii cântăreţului au observat şi schimbarea de look. Artistul a renunţat la părul lung şi este, acum, un pachet de muşchi. Alin Oprea a povestit că transformarea sa a început în urmă cu 3 ani iar decizia a fost una cum nu se putea mai bună.

Advertisement

“Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie. M-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine.

Partea de alimentaţie este foarte importantă pentru mine. Mănânc sănătos, mâncare bio, legume, foarte multe fructe. Am renunţat la zahărul rafinat şi l-am înlocuit cu mierea. Mă hidratez foarte bine, iau un complex de vitamine. Fac sport foarte mult. Înotul este sportul meu preferat de când eram copil, aşa că am păstrat şi acum pasiunea. Alerg foarte mult, fac fitness, aparate de sală”, a mai povestit Alin Oprea.

Cei doi vor divorţa la tribunal pentru că nu s-au înţeles în privinţa partajului. Mai mult, cântăreţul nu doreşte să îi lase numele său soţiei după despărţirea oficială.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *