ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandru Arșinel, reacție minunată după transplantul care i-a salvat viața. Ce i-a transmis tânărului (exclusiv)

Alexandru Arșinel a avut o reacție aparte cu privire la donatorul acestuia. Ce a spus după operația de transplant de rinichi care i-a salvat viața?

Avatar

Publicat

pe

Alexandru Arșinel a avut o reacție aparte cu privire la donatorul acestuia. Ce a spus după operația de transplant de rinichi care i-a salvat viața? Iată ce a spus celebrul actor!

Alexandru Arșinel, detalii după transplantul de rinichi. Reacția actorului

Alexandru Arșinel trece de câțiva ani prin emoții mari în privința stării de sănătate. Artistul a ajuns la vârsta de 82 de ani și încearcă să trăiască alături de o gândire pozitivă. Recent, artistul a fost nevoit să facă un transplant de rinichi pentru a-și salva viața.

Bărbatul a primit un rinichi de la un tânăr de 23 de ani pentru care se roagă zi de zi. Povestea din spate e incredibil de emoționantă, alegerea morții dând anii altei persoane.

”Știu că era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr, aş spune că am luat dorinţa de a trăi”, a declarat Alexandru Arșinel, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro.

“Nu a fost uşor, maestrul Arşinel are o burtă care era cât mine, apoi am ajuns în străfunduri. Ca aspect general, transplantul la persoane vârstnice este o problemă strict îngrădită. Până la 65 de ani ai voie să faci, după aceea cumperi cele necesare pentru înmormântare.

Noi nu credem aşa, a fost pe lista de aşteptare, am făcut această operaţie pentru că domnul Arşinel reprezintă o valoare foarte importantă, iar vârsta biologică a permis transplantul”, a precizat Mihai Lucan, șeful echipei medicale de intervenție și doctor urolog din Cluj, imediat după efectuarea transplantului.„Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi!”

Advertisement

Alexandru Arșinel a mai detaliat pentru sursa citată faptul că îi place viața și se străduiește să trăiască mulțumitor și fericit zi de zi, atât cât îi va fi dat

„Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt! Era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte.

Mă rog pentru el zilnic, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa de operaţie. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr aş spune că am luat dorinţa de a trăi. Rinichiul nu mi-a făcut niciodată probleme, din 2013 încoace. Nu l-am simţit niciodată ostil şi nici nu mi-a creat alte dificultăţi. Pur şi simplu, cel de Sus a făcut ca lucrurile să se aşeze cu bine!”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *