ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bătaie cu satâre în centrul Alexandriei. Două clanuri s-au înfruntat, 4 bărbațI au ajuns la spital

În mijlocul zilei, pe o stradă din Alexandria, două grupuri rivale și-au „soluționat” neînțelegerile într-un mod violent și șocan

Avatar

Publicat

pe

În mijlocul zilei, pe o stradă din Alexandria, două grupuri rivale și-au „soluționat” neînțelegerile într-un mod violent și șocant, sub privirile trecătorilor. Membrii unuia dintre clanuri au fost atacați brutal de rivalii lor.

Totul s-a întâmplat zilele acestea, atunci când un bărbat a încercat să dea cu mașina peste mai multe persoane care făceau parte dintr-un grup infracțional. Oamenii respectivi au fost loviți de acel autoturism, în timp ce se îndreptau spre taxiul care-i aștepta.

Două clanuri și-au reglat conturile în văzul tuturor

Scenele șocante nu s-au oprit aici. Din mașina care i-a lovit intenționat pe pietoni au coborât mai mulți bărbați înarmați cu satâre, cuțite și alte arme albe, care au continuat agresiunea asupra rivalilor. În urma confruntării, patru persoane au fost rănite grav, unele fiind înjunghiate. Mai multe echipaje de poliție și de salvare au ajuns la fața locului.

Cei implicați în agresiune au fost duși la audieri. IPJ Teleorman a deschis un dosar penal, urmând să se stabilească motivele și cauzele care au dus la această confruntare, notează Antena 3 CNN.

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în centrul Capitalei

Un episod asemănător a avut loc pe data de 13 august 2023. Șase tineri s-au luat la bătaie în centrul Bucureștiului. Potrivit martorilor de la fața locului, patru indivizi au coborât dintr-un taxi şi au lovit maşina care se afla în fața lor. Nu se cunosc motivele care au dus la încăierare. Poliția Capitalei a deschis o anchetă pentru a stabili cine sunt vinovații.

„La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbaţi, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de către alte 4 persoane”, a anunţat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *