ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Țurcașiu, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum artista

În urmă cu o lună, Anca Țurcașiu şi-a uimit fanii cu anunţul divorţului de Cristian Georgescu.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu o lună, Anca Țurcașiu şi-a uimit fanii cu anunţul divorţului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despărţit după 22 de ani de căsnicie. De curând, poate pentru a uita de suferinţa separării, îndrăgita artistă şi-a schimbat înfăţişarea. Iată cum arată acum!


Anca Țurcașiu, schimbări după divorț


În luna iulie, Anca Țurcașiu anunţa pe contul său de Facebook divorţul de soţul său, Cristian Georgescu. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după 22 de ani de căsnicie.


“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!


Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca pe Facebook.


Fanii au încurajat-o şi i-au fost alături vedetei. Dar schimbarea vieţii personale a venit, se pare, şi cu o transformare de look. Artista şi-a dechis culoarea părului şi îl poartă ondulat. La cei 50 de ani săi, Anca Țurcașiu arată de milioane.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *