ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Pușcaș, despre condițiile în care își crește copiii. ”Mi se pare că sunt multe piedici”

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș a vorbit despre condițiile în care își crește copiii. Din 2015, când a devenit mamă pentru prima dată, viața i s-a schimbat.

Avatar

Publicat

pe

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș a vorbit despre condițiile în care își crește copiii. Din 2015, când a devenit mamă pentru prima dată, viața i s-a schimbat. Ce pierdici îi încurcă fericirea?

Alina Pușcaș, despre condițiile în care își crește copiii

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, a hotărât să se mute în casă nouă, una mult mai spațioasă decât anterioara. Din păcate, planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, căci vedeta de televiziune întâmpină dificultăți cu obținerea actelor pentru a putea demara construcția casei.

Alina Pușcaș, alături de soțul ei

„Nu am reușit să ne mutăm, pentru că sunt într-un permanent protest, protest la modul că nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta. Mi se pare că sunt multe piedici, nici măcar nu am ajuns la autorizația de construire. Noi am depus anul trecut actele pentru PUD (n.r. – Plan Urbanistic de Detaliu), după PUD urmează și autorizația de construcție, deci un tăvălug. Și tot sperăm”, a povestit Pușcaș pentru Libertatea.

”Cel puțin un an și jumătate tot va mai dura”

Mutarea se întâmplă din cauza lipsei de spațiu. Familia sa este formată din cinci persoane plus o bonă internă, drept pentru care acesta este un subiect sensibil. Cu tristețe, Alina Pușcaș a mărturisit că locuința va fi gata în aproximativ doi ani.

„Chiar dacă avem un apartament destul de generos, tot nu avem loc. Spațiile de depozitare sunt mici, suntem cinci numai noi, plus bona, care este internă, șase. Sunt patru camere, dintre care trei sunt dormitoare, avem două băi. Copiii au o singură cameră cu paturi supraetajate, lor le place foarte mult chestia asta, dar totuși se simte nevoia de mai mult spațiu. Sincer, cel puțin un an și jumătate tot va mai dura”, a mai spus vedeta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *