ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alin Oprea a încercat să o recâștige pe Larisa. De ce a eșuat împăcarea

Alin Oprea și Larisa au decis să divorțeze după o căsnicie care a durat mai mult de 20 de ani. Despărțirea nu a fost deloc ușoară, ci mai degrabă chiar scandaloasă.

Avatar

Publicat

pe

Alin Oprea și Larisa au decis să divorțeze după o căsnicie care a durat mai mult de 20 de ani. Despărțirea nu a fost deloc ușoară, ci mai degrabă chiar scandaloasă. Cu toate că artistul a vrut să își repare mariajul, acum nu mai există cale de întoarcere.


Alin Oprea traversează o perioadă dificilă din viața sa. Cu toate că părea că au o relație solidă, după mai mult de 20 de ani de căsnicie cei doi au decis să divorțeze. Anunțul despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere. Din nefericire, ceea ce se anunța a fi o despărțire amiabilă s-a transformat într-un scandal de proporții, plimbat prin presă și pe la televiziuni, cu acuzații de infidelitate de ambele părți, totul urmând să se tranșeze, până la urmă, tot la tribunal.


Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa, pentru avere


Tot scandalul pornește de la averea de 1 milion de euro agonisită de artist de-a lungul carierei, dar și mai multe proprietăți, trecute ulterior pe numele copiilor. După 25 de ani de carieră, Alin Oprea a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat, fără să aibă acces la propriii bani, după ce soția l-a lăsat fără drept de semnătură în bancă. Cel mai dureros pentru artist este însă faptul că relația cu cei doi copii ai săi s-a deteriorat. Acum, în afara procesului de divorț care se va tranșa la tribunal, Alin Oprea este chemat în instanță și în altă speță, Larisa l-a acuzat de defăimare publică, prin aparițiile lui la Antena 1.

Fostul solist de la Talisman a mărturist inițial că el și soția au decis să se despartă după majoratul fiicei lor, care a împlinit 18 ani în luna august, dar primele discuții despre divprț au avut loc două luni mai târziu. Pe atunci, conform Cancan, care citează surse din proximitatea artistului, Alin nu ar fi recunoscut, la vremea respectivă, față de Larisa că are o relație extraconjugală, deși în noiembrie și-a aniversat ziua alături de iubita lui.


Alin Oprea voia să se împace cu Larisa, dar problemele cu alcoolul și-au spus cuvântul
Deși artistul a spus în mai multe rânduri că mariajul său cu Larisa s-a deteriorat încă din 2017, când ea și-a însoțit copiii în Anglia, la studii, în 2018 artistul, conform sursei citate, îi scria soției lui: „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!”.


Episodul s-ar fi petrecut după o noapte în care Alin Oprea făcuse din nou abuz de băutură, deși, cu ceva timp în urmă, ar fi renunțat la alcool. Se pare că unul dintre punctele nevralgice care au grăbit despărțirea ar fi fost și pasiunea artistului pentru alcool, la care el afirmă că a renunțat cu trei ani în urmă. Conform sursei citate, Alin Oprea ar fi recidivat acum doi ani, iar dovadă stau mesajele pe care artistul le-a schimbat cu soția lui, în care recunoaște că a mai clacat uneori.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *