ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A rămas fără emisiunea de la PRO TV! Cine l-a înlocuit acum pe prezentator

”Întrebarea Mesei Rotunde”, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului românesc, difuzată pe ProTV Plus, are un nou prezentator. Alex Daragiu a fost schimbat cu actorul Marius Manole.

Avatar

Publicat

pe

”Întrebarea Mesei Rotunde”, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului românesc, difuzată pe ProTV Plus, are un nou prezentator. Alex Daragiu a fost schimbat cu actorul Marius Manole.


Alex Daragiu a rămas fără emisiunea de la Pro TV. Marius Manole a preluat ștafeta
Neconvențional și ”fără mănuși”, ”Întrebarea Mesei Runtunde” este show-ul în care cântăreți, vloggeri, actori, personalități din spațiul media, alături de gazda emisiunii, trebuie să răspundă la cele mai incomode întrebări sau să mănânce alimente dezgustătoare aflate pe masa din fața lor.
• Emisiunea este difuzată pe ProTV Plus în fiecare vineri, de la ora 11:00.
• Primul invitat al show-ului a fost Marius Manole.
Începând cu acest sezon, în locul lui Daragiu va veni Marius Manole. „Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, a declarat Alex Daragiu.

„Nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”. Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”, admite actorul.


Referitor la mâncărurile de pe masă, Marius spune „nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”, a declarat noul moderator al emisiunii, Marius Manole.


Cine este actorul? Biografie


Marius Manole (42 de ani) a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe. În perioada 2002 – 2003 a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.
A participat la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York, atelier realizat de ICR New York cu ajutorul ICR București, în anul 2009. Colaborează cu diverse teatre din Capitală, cum ar fi Avangardia, Bulandra, Metropolis, Teatrul de Comedie, Odeon, Teatru Maria Filotti din Brăila sau cel municipal din Târgoviște.

Advertisement