ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

A pus gălbenuș de ou pe păr, a așteptat câteva minute și s-a spălat. Efectul e mai tare decât la salon

O doamnă a pus gălbenuș de ou pe păr, a așteptat câteva minute, după care s-a spălat. A avut o surpriză mai mare decât la salon.

Avatar

Publicat

pe

O doamnă a pus gălbenuș de ou pe păr, a așteptat câteva minute, după care s-a spălat. A avut o surpriză mai mare decât la salon. Ce s-a întâmplat, vedeți în rândurile de mai jos.

Gălbenușul de ou și efectele neștiute pentru podoaba capilară. Cum te scapă de mătreață

Se cunoaște faptul că gălbenușul de ou are proprietatea de a întreține sănătatea părului. Femeile apelează la acest truc cosmetic de secole pentru pentru a avea o podoabă capilară de invidiat.

Acestea sunt motivele pentru care ar fi bine să folosești gălbenușul de ou pentru sănătatea părului tău mai des. Gălbenușul de ou conține substanțe nutritive benefice cum ar fi acizii grași, lecitina, vitamina A, vitamina D, vitamina E, vitamina B și biotina.

Galbenusul e ou are multe beneficii pentru par

De ce să folosești gălbenușul de ou

1. Gălbenușul de ou stimulează creșterea părului

Proteinele din gălbenușul de ou sunt foarte bune pentru creșterea părului.

Proteina este tot ceea ce avem nevoie pentru a regenera rapid celulele corpului. Regenerarea va implica și creșterea rapidă a părului.

Advertisement

2. Gălbenușul de ou împiedică ruperea părului

Folosirea produselor artificiale pentru tratarea părului ajută la curățara părului, însă acestea pot bloca și uleiul natural al firelor. Astfel, părul va fi uscat și slăbit. În plus, părul va fi predispus la rupere.

Folosirea gălbenușului de ou poate restabili uleiul natural al părului și scalpului.

3. Gălbenușul de ou hrănește părul

Gălbenușul de ou hidratează și hrănește părul. Pentru cel mai bun rezultat putem folosi combinația de gălbenuși și miere pentru masca regulată de păr.

Aplicarea acestor două ingrediente pe păr și pe scalp va adăuga umezeală părului uscat.

4. Gălbenușul de ou elimină mătreața

Gălbenușul de ou poate înrăutăți mătreața, însă în combinație cu uleiul de neem, care este eficient pentru a lupta împotriva mătreții, poate duce la dispariția ei.

Astfel, veți hidrata și elimina mătreața.

 5. Gălbenușul previne pierderea părului

Proteina din gălbenuș este excelentă pentru păr. Aplicarea gălbenușului de ou pe păr și adăugarea altor ingrediente benefice leagă ingredientele benefic.

Advertisement

Procesul permite părului să se hrănească cu vitamine. În plus, rădăcinile părului vor fi mai puternice.

6. Gălbenușul de ou previne albirea părului

Combinația dintre gălbenușul de ou și uleiurile esențiale, de cocos, spre exemplu, ajută la păstrarea culorii naturale a părului.

Îmbătrânirea prematură a părului apare și atunci când dieta alimentară este una haotică.

7. Gălbenușul oferă strălucire părului

Gălbenușul de ou, pe lângă faptul că face părul să fie mai mătăsos, îl face și strălucitor. Unele coafuri pot lăsa părul tern și fragil. În acest caz, aveți nevoie de gălbenuș de ou.

Astfel, utilizarea gălbenușului de ou ca balsam și mască de păr ajută la restabilirea strălucirii naturale a părului.

8. Gălbenușul de ou te scapă de păduchii

Gălbenușul de ou este remediuul natural împotriva păduchilor care poate fi folosit cu succes în cazul copiilor. Gălbenușul de ou se va amesteca cu zeamă de lămâie, iar acest mestec va sufoca păduchii.

După ce ați dat pe păr cu acest amestec, se acoperă capul cu o pungă sau cu un prosop timp de 6 ore. La nevoie, operația se repetă.

Advertisement