ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ultimele imagini cu Madalina in viata

PROBATORIU. Dosarul ”Fetei cu parul de foc” ascunde documente si probe senzationale

Avatar

Publicat

pe

PROBATORIU. Dosarul ”Fetei cu parul de foc” ascunde documente si probe senzationale

În sfârşit, avem dovada! De azi, dosarul ”Mădălina Manole- moarte suspectă” nu mai reprezintă un subiect tabu. În exclusivitate absolută, ”ring” vă prezintă, pe parcursul mai multor zile, un serial incendiar cu documente şi imagini, unele de-a dreptul şocante, pe care, atenţie, procurorii nu le mai pot completa decât după ce, eventual, instanţa constată că aceştia nu şi-au făcut treaba. Până atunci, dosarul ”Fetei cu părul de foc” devine, vorba lui Umberto Eco, un fel de… OPERA APERTA/OPERĂ DESCHISĂ pentru toţi cei care vor, într-un fel sau altul, să afle ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA MĂDĂLINEI.

Dosarul intrat în posesia ”ring„ însumează nu mai puţin de 484 de file, unele faţă-verso, şi a devenit public graţie insistenţelor familiei Ion şi Eugenia Manole şi ale apărătorului acestora, avocatul Bogdan Bărbuceanu care, după ce au făcut plângere la prim-procuror împotriva rezoluţiei de NUP (cu verdictul SINUCIDERE), au mai depus o plângere la Tribunalul Bucureşti, instanţă care trebuie să hotărască, pe 18 aprilie, odată pentru totdeauna, dacă ancheta a epuizat toate posibilităţile criminalistice în a demonstra că Mădălina Manole nu a fost omorâtă, nu a murit accidental, ci, pur şi simplu, s-a sinucis. Instanţa va decide dacă ancheta se va relua. Sau nu.

Întrebări cu şi fără răspuns
E greu de spus care ar trebui să fie primul dintre numeroasele documente şi/sau probe-cheie pe care, până la această fază procesuală a devenirii publice a dosarului, procurorii le-au ţinut… sub obroc. Cu declaraţiile lui Petru Mircea (pe care le puteţi vedea în exclusivitate pe www.ziarulring.ro) în care soţul artistei spunea, printre altele: ”Relaţiile dintre Magda şi mama mea erau foarte bune, Magda fiind foarte apropiată de mama mea” sau ”Soţia mea obişnuia să mai ia un extraveral înainte de culcare” sau ”în urmă cu circa o săptămână soţia mi-a arătat mai multe semne de înţepătură care se aflau pe ambele braţe spunând totodată că a încercat să-şi bage aer în venă”? Sau să începem cu declaraţia mamei lui Petru Mircea, soacra Mădălinei, care, printre altele, spune: ”În dimineaţa zilei de 14.07.2010, în jurul orei 5.45, m-am trezit când l-am auzit pe fiul meu ţipând «mami, mami»? Sau cu declaraţia Bertei Slav? Sau cu imaginile şocante, cu Mădălina căzută pe holul de la parter, cu ”părul de foc” năclăit în sânge? Sau cu imaginile, de-a dreptul terifiante, cu Mădălina Manole pe masa de disectie? Nu, am preferat să începem dezvăluirile din dosarul penal „Mădălina Manole” cu ultimele imagini în care artista a mai fost văzută în viaţă. În rest, după câte veţi vedea în episoadele următoare, sunt multe întrebări: cu şi fără răspuns.

Cum era Mădălina cu câteva ore înainte de a… nu mai fi
Imaginile alăturate se află în volumul doi al dosarului penal ajuns la Tribunalul Bucureşti, începând cu pagina 124 a celui de-al doilea volum până la pagina 128. Acolo putem vedea cinci planşe reprezentând intrarea, staţionarea şi ieşirea Mădălinei Manole şi a soţului ei, Petru Mircea, în şi din Metro Băneasa: de la ora 22:28:51:31, din ziua de 7/13/10, până la ora 22:49:40:86, la ieşirea şi plecarea spre casa din Otopeni a artistei. Restul îl reprezintă ancheta. Ale cărei probe, bune sau rele, complete sau incomplete, le vom prezenta în ediţiile următoare ale ziarului. Pe care vă rugăm să nu le rataţi, pentru că… puteţi contribui la AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE MOARTEA Mădălinei Manole.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *