ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Primele imagini din vila Madalinei, in ziua mortii

DEZVALUIRI. Ce au cautat si ce n-au cautat procurorii in casa de la Otopeni a „Fetei cu parul de foc”

Avatar

Publicat

pe

DEZVALUIRI. Ce au cautat si ce n-au cautat procurorii in casa de la Otopeni a „Fetei cu parul de foc”

Dacă ieri „ring” v-a prezentat, în premieră absolută, ultimele imagini cu Mădălina Manole în viaţă, astăzi aflaţi, tot în exclusivitate, cum arăta casa artistei la scurt timp după momentul misterioasei morţi. Mai precis la câteva ore după, când criminaliştii au descins… la faţa locului.

Ce au găsit şi ce n-au găsit, ce au căutat şi ce n-au căutat anchetatorii puteţi vedea în cele ce urmează. Un singur lucru este demn de menţionat: Ion Manole, tatăl Mădălinei, a descris corect, în „ring”, cele două etaje ale vilei din Otopeni, la peste şapte luni de la dispariţia artistei, în timp ce Petru Mircea, chiar în ziua fatală, nu-şi aducea aminte sau a evitat să spună (sau, pur şi simplu, nu a fost întrebat) despre unele amănunte semnificative din casă şi, mai ales, din filmul ultimelor clipe din viaţa Mădălinei.

Cum arăta casa Mădălinei în ziua morţii
În continuarea serialului dezvăluirilor incediare, publicăm imagini din vila artistei. Fotografiile surprinse de anchetatori dezvăluie cum arăta locuinţa Mădălinei din Otopeni în ziua în care ea ar fi trebuit să sărbătorească împlinirea a 43 de ani.

Ce au descoperit anchetatorii la Otopeni
În baza a două documente şi a mai multor planşe fotografice, putem recompune ceea ce au găsit anchetatorii şi au prelevat dovezi pentru verificarea celor cinci ipoteze privind moartea Mădălinei: accident, sinucidere, crimă, crimă mascată în accident şi crimă mascată în sinucidere. Este vorba despre procesul-verbal de cercetare la faţa locului, solicitarea către Serviciul de Investigaţii Criminale şi de lista apelurilor la 112 efectuate de Petru Mircea de pe telefonul fix. Totodată, trebuie menţionat că, abia la două săptămâni după moartea Mădălinei, pe 2 august 2010, procurorii au fost chemaţi de Petru Mircea pentru a ridica de „la faţa locului”, mai precis din dormitorul de la etaj, pachetul în care otrava ajunsese la vila din Otopeni via Berta Slav.

Dovezile despre modul cum s-a făcut ancheta privind aflarea adevărului în legătură cu moartea Mădălinei Manole vorbesc de la sine în dosarul penal ce urmează să fie discutat pe 18 aprilie la instanţa care va stabili dacă ancheta se va relua sau nu.

Vom reveni în ediţiile următoare asupra acestor aspecte criminalistice încă pline de enigme. Nu rataţi, aşadar, episoadele care urmează, pentru că… puteţi contribui la AFLAREA ADEVĂRULUI despre moartea Mădălinei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *