ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Valentin Dinu a plecat de la spalatorie

DECIZIE. Starul de la “Romanii au talent” vrea o cariera in showbiz

Avatar

Publicat

pe

DECIZIE. Starul de la “Romanii au talent” vrea o cariera in showbiz

Tânărul de 22 de ani care a cucerit publicul şi juriul concursului „Românii au talent” a fost încurajat încă de la prima participare să renunţe la jobul său de la spălătoria auto din Ploieşti. Potrivit surselor „ring”, Valentin i-a ascultat sfatul lui Andi Moisescu şi, zilele acestea, nu mai spală maşini, ci se pregăteşte intens pentru marea finală de pe 25 aprilie de la Pro TV.

Finalistul concursului „Românii au talent” a urmat în urmă cu doi ani cursurile Şcolii Populare de Artă din Ploieşti, dar, pentru că nu şi-a găsit job în domeniu, s-a angajat, la început, ca muncitor într-un depozit de materiale de construcţii şi apoi la spălătoria auto „Valentino”, acolo unde, din câte se pare, lucrează încă soţia sa. „Nu avem voie să dăm detalii. Nu putem să vă spunem dacă Valentin a renunţat la jobul său fie temporar, fie definitiv”, s-a limitat să spună, pentru „ring”, un angajat al spălătoriei auto. De cealaltă parte, oficialii Pro TV au declarat pentru „ring” că, într-adevăr,Valentin Dinu nu mai spală zilele acestea maşini, dar susţin că este ceva temporar: „Nu a demisionat, şi-a luat liber câteva zile pentru a se pregăti de marea finală”.

Dacă va câştiga concursul „Românii au talent”, tânărul ploieştean îşi doreşte să cumpere o casă pentru familia sa şi să urmeze o carieră în muzică.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *