ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pelinel recunoaște: Zina îmi plătea masa și îmi dădea pantofi

Avatar

Publicat

pe

Se consideră „copilul” fostei creatoare de modă zina dumitrescu și îi recunoaște toate meritele pentru cariera ei internațională. Chiar dacă „mama zina” a ajutat multe fete, valentina pelinel se numără printre puținele care o vizitează adesea la azil și îi alină singurătatea. Vedeta a dezvăluit, pentru „ring”, detalii inedite despre primii ei pași pe podiumul de modă.

Cunoscând-o în plină glorie pe zina dumitrescu (79 de ani), valentina pelinel (35 de ani) e conștientă că de pe vârful valului poți ajunge într-un azil, departe de lumina reflectoarelor și fără afecțiunea familiei. „Merg tot timpul la ea, chiar de curând am vizitat-o și voi mai merge… Ea a făcut foarte multe lucruri pentru foarte multe fete din acest domeniu și foarte multe au uitat-o… Din păcate, nu cred că suntem patru fete care mergem la ea. Doar că nu se știe în viață cum ajungem și noi, pentru că roata se învârtește”, ne-a declarat modelul.

„Nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri”

Mereu discretă, valentina a explicat de ce preferă să nu fie fotografiată și filmată în timpul vizitelor la zina: „M-am ferit de presă pentru că nu vreau să fie un subiect faptul că merg acolo sau să se spună că merg ca să arăt că merg acolo. Am evitat tot timpul să mă arăt când a fost presa la zina. La mine e o chestiune normală, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la început, când nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri, iar ea îmi dădea cosmetice și pantofi. La ora aceea erau așa-numitele contractări, prezentări unde trebuia să te machiezi și să te coafezi singură și să vii de acasă cu pantofi de toate culorile. De unde să am eu așa ceva?! Și ea tot timpul m-a ajutat… Când ieșeam la masă, fiecare își plătea consumația, iar mie, pentru că știa că n-am bani, îmi zicea: «stai liniștită, știu că n-ai bani, dar, într-o zi, vei ajunge să-mi plătești tu mie consumația». Mă uitam la ea mirată… Dar a știut ea ceva!”.

„Povestim și ne amintim glume de-ale noastre”

Advertisement

Când se află față în față, valentina și zina vorbesc despre momentele frumoase. Însă niciodată modelul nu se duce cu mâna goală, de obicei oferindu-i dulciurile favorite. „Îi plac foarte mult bomboanele, nu cere multe chestii, trebuie doar să te duci să te vadă, atâta tot. Și să stai la o discuție… Mai povestim și își aduce aminte anumite întâmplări și glume de-ale noastre… Spunea: «te-ai dat cu rimel pe buze», chestii de astea, cum ne ziceam noi prin culise”, ne-a mărturisit valentina care în aproximativ două luni va naște un băiețel.

„Când îmbrac rochia de mireasă, nu simt nimic”

Însărcinată fiind, vedeta a pozat recent în rochie de mireasă, însă asta n-a emoționat-o. „Când am îmbrăcat rochia de mireasă pentru ședința foto, n-am simțit nimic. Sincer! Pentru că am îmbăcat de foarte multe ori rochia de mireasă. Probabil 30% din broșurile și cataloagele pe care le-am făcut în sua erau de mireasă. Eram, la un moment dat, în toate revistele de nunți, vreo 20 de pagini în fiecare. Le am și acum ca amintire, la new york. E normal, e un job, mi-a plăcut. A fost mai greu cu burtică, pentru că rochia era aceeași mărime, dar eu eram un pic mai mare”, spune Valentina.

„Am îmbrăcat tot ce se poate crea”

Întrebată cum ar vrea să arate rochia ei de mireasă, valentina a răspuns din nou sincer: „Pozând în atât de multe modele de rochie de mireasă, la un moment dat nu mai știi ce vrei, cum să arate a ta după ce ai îmbrăcat tot ce se poate crea. Cât poți să inventezi, de fapt, în domeniul acesta? Schimbi ceva, pui un nasture în plus, un fir, nu prea ai ce să inventezi, e cam același lucru și ne tot întoarcem în timp”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *