ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ion Manole: Dacă fac pace cu Petru, Mădălina s-ar răsuci în mormânt

Avatar

Publicat

pe

Nicio posibilitate de împăcare între părinții mădălinei manole și petru mircea, nici măcar de dragul fiului artistei.

Alianța tata încearcă să restabilească relațiile normale de familie, însă șansele sunt nule pentru că niciuna din părți nu vrea să facă primul pas. Mai mult, eugenia și ion manole au probleme grave de sănătate.

Resemnat, tatăl artistei își recunoaște neputința: „nu vreau să fac niciun demers, pentru că anul acesta e greu pentru noi… urmează să fac și eu, și soția o operație de bypass pentru a ne rezolva problemele de sănătate. Vin sărbătorile pascale, am 14 zile de recuperare, apoi în vară urmează majoratul lui mihăiță (nepotul din partea fiului marian – n.r.), pe urmă parastasul mădălinei de șase ani. E alergătură și trebuie să rezist. Cei de la tata mi-au spus că trebuia să apelăm la instanțe și la protecția copilului. Ei vor ca noi să facem primul pas, dar noi n-am greșit cu nimic. N-am de ce să mă aplec în fața lui (petru – n.r.)”.

„Mi-e mai dor de fata mea decât de nepot”

Totuși, ion manole și-a închipuit cum ar decurge revederea cu petru mircea și petru jr după șase ani: „să zicem că mă duc (la otopeni – n.r.) Să văd copilul. Sun. Îmi dă drumul. Când vine la poartă, nu zic nimic? Trebuie să vorbim, inclusiv în casă, de față cu copilul. N-aș vrea să ne certăm, dar o scuturare a mâinii mele e ca și cum mi-aș recunoște o greșeală și m-aș duce să ne împăcăm. Și să fac pace cu el de dragul copilului nu pot, chiar dacă îmi mai văd nepotul sau nu până mor. Ce fac, mă împac cu el?! Păi, s-ar răsuci fata mea în mormânt! Eu nu-i plâng pe cei care trăiesc, ci pe cei care au putrezit de tineri în groapă, nemeritat. Mi-e dor de copil, mi se rupe sufletul de el, dar mai mult mi-e dor de fata mea, adevăratul meu copil”.

„Nu vreau să traumatizăm copilul”

Tatăl regretatei cântărețe nu crede că e momentul să agite din nou apele: „dacă au stat așa lucrurile timp de șase ani, chiar nu se mai poate? În primul rând, ne trebuie liniște pentru a ne putea linge rănile. Dacă sunt cuminte și mă tratez, mai trăiesc șapte ani. Și, oricum, copilul crește, termină cu grădinița, se va duce la școli și acolo va afla de existența noastră.

Probabil într-o zi ne vom trezi cu fiul mădălinei la ușă, că vrea să ne viziteze. Și dacă va fi să murim, nu vom dispărea toți, mai rămân soția, fiul marian și celălalt nepot, mihăiță. Nu vreau să traumatizăm copilul. N-am mai discutat cu petru mircea. Din 24 decembrie n-a mai venit la mormântul mădălinei să pună o lumânare sau o floare. Nu-l interesează”.

Advertisement

Alianța tata: ar putea plăti 1.000 de lei/zi

Contactat de „ring”, președintele alianței tata, bogdan drăghici, și-a prezentat argumentele: „noi vizăm exclusiv apărarea drepturilor copiilor, fără să avantajăm tații sau mamele. În cazul mădălina manole, s-a pierdut timp prețios. Familia maternă n-a accesat toate pârghiile legale în vederea restabilirii relațiilor normale cu minorul aflat în custodia tatălui.

Am vorbit și cu petru mircea, însă n-a ținut cont de recomandările noastre. Dacă bunicii se hotărăsc, vom relua legătura și cu tatăl. Dacă tatăl se opune punerii în executare a deciziilor instanței, se pot stabili penalități chiar și de 1.000 de lei pe zi pentru întârziere, bani care vor reveni bunicilor materni”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *