ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru, după divorț

Avatar

Publicat

pe

Când nu se află pe scenă sau în platoul emisiunii iUmor, Cheloo preferă să stea departe de camerele video, astfel că nu se știu foarte multe detalii despre viața lui de familie. Artistul apare foarte rar în public alături de iubita lui, însă cei doi nu s-au putut feri de ochii presei la ultimul eveniment la care au participat.

Cheloo a participat alături de iubita lui la Campionatul Național de Rally Raid

Cheloo a divorțat cu mare scandal de fosta lui soție în 2012. Daniela Niculescu intrase în depresie de mai mult timp și avea probleme cu drogurile, fiind la un pas să își distrugă viața din cauza amfetaminei. După ce au depășit problemele cauzate de divorț, cei doi au făcut pace și au decis să se ocupe de educația băiețelului lor, Ștefan.

Juratul de la iUmor și-a refăcut viața alături de o tânără cu care a făcut și un copil, dar preferă să nu apară prea des în public alături de aceasta. Totuși, din când în când, cei doi participă la diferite evenimente. Recent, au fost la Campionatul Național de Rally Raid din Munții Rodnei, în județul Bistrița. Pasionat de motoare și adrenalină, Chello a luat startul ca pilot, în timp ce iubita lui, Daniela Moraru, a stat în dreapta și l-a ghidat pe traseul care a avut o lungime de 480 de kilometri.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a declarat Cheloo în momentul în care i s-a cerut să ofere mai multe detalii despre viața personală.

Artistul a stârnit controverse de-a lungul timpului în urma declarațiilor pe care le-a făcut cu referire la persoanele LGBT și care au avut ecou în presa internațională.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *