ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cornel Ilie în mijlocul unei tragedii. Lacrimile curg fără oprire

Avatar

Publicat

pe

Cornel Ilie este în doliu. Artistul a pierdut pe cineva drag și trece prin momente grele. A lăsat un mesaj pe rețelele sociale pentru a-i anunța pe fani, însă, nu a vrut să ofere prea multe detalii.

Cornel Ilie se află în mijlocul unei tragedii. A anunțat despre ce este vorba pe pagina sa de Facebook.

Înmormântarea va avea loc duminică

Tatăl lui Cornel Ilie s-a stins din viață. Artistul a anunțat pe rețelele sociale că cei care își doresc să își ia rămas bun pot veni sâmbătă la capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică.

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Cornel Ilie.

2020, un an greu pentru Cornel Ilie

Anul trecut a fost unul extrem de dificil pentru Cornel Ilie. În 2020, el a anunțat că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

„Din Poveste a rămas O veste. De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Advertisement

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a transmis Cornel Ilie, atunci când a anunțat divorțul de Eliza.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *