ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Capatos: „Botezatu e un GHIOLBAN”

Avatar

Publicat

pe

Realizatorul Antenei 1 îi ia apărarea asistentei sale, Bianca, şi îl pune la zid pe fostul ei iubit. Dan Capatos susţine că Botezatu a reacţionat deplasat şi a manifestat un comportament demn de un interlop, nu de un personaj ce se vrea un simbol al eleganţei masculine.

Colegul de platou al Biancăi susţine că a fost deranjat de ameninţările designerului. „Cred că Botezatu a vorbit la nervi, nu ştiu ce l-a determinat să o ameninţe aşa pe Bianca, credeam că e un domn, dar demonstrează că e un ghiolban, având astfel de ieşiri. Nu face parte din lumea interlopă să reacţioneze aşa, să ameninţe că o omoară. Bianca s-a întos în Bucureşti şi va veni la emisiune, nu cred că şi-a pus vreodată problema să renunţe pentru că nu avea niciun motiv”, a afirmat Capatos.

„Nu poţi să-ţi faci un ţel din a distruge cariera Biancăi”
Mai mult, Dan Capatos nu înţelege de ce Botezatu îşi doreşte ca Bianca să se retragă acum din lumea mondenă. „E o miză Bianca?! Nu poţi să-ţi faci un ţel în viaţă din a distruge cariera ei. Cred că fiecare trebuie să-şi vadă de carieră, nu să încerce să se distrugă unul pe altul. În plus, Bianca a evoluat din momentul în care s-a angajat la Antena 1 şi nu se poate spune că este doar «creaţia» lui Cătălin. Eu cred că este meritul ei, până acum e prima asistentă care a rezistat şi în al doilea sezon al emisiunii”, a mai spus realizatorul TV.

„Bianca n-a jucat teatru, doi medici au vrut să o interneze”
Vedeta Antenei 1 a lămurit şi situaţia Biancăi atunci când a leşinat şi designerul a spus că a jucat teatru:
„Doi medici au confirmat că Bianca avea toate valorile (glicemia, tensiunea – n.r.) scăzute, chiar i s-a propus internarea. Trebuie să fie prea şmecheră să păcălească doi medici şi câteva aparate”, a declarat gazda emisiunii „Un show păcătos”.

“Eu o susţin pe Bianca şi consider că nu este în totalitate meritul lui Cătălin (Botezatu – n.r.) pentru ce este ea acum”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *