ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Obiectele de care nu se desparte niciodată Raluca Bădulescu. „Trusa de farduri și o brățară din aur îmi poartă noroc”

Raluca Bădulescu se numără printre cele mai excentrice apariții din showbizul autohton.

Avatar

Publicat

pe

Raluca Bădulescu se numără printre cele mai excentrice apariții din showbizul autohton. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte atașată de lucruri și nimeni nu o poate convinge să renunțe la vreun obiect de care a prins drag sau pe care îl consideră aducător de noroc.

Vedeta Kanal D recunoaște că are casa ticsită de haine și accesorii, dar și de peruci, o altă slăbiciune, pe care le consideră utile și care o ajută să își creeze look-ul dorit într-un timp record.

Soțul și fiul ei s-au obișnuit cu faptul că Raluca a făcut anumite fixații pentru diverse obiecte personale, pe care le consieră un fel de talismane. „Am trusa în care țin fardurile, am impresia că îmi poartă noroc. Mai am o brățară cu o aripioară de înger, pe care o am încă de când s-a născut Alex, fiul meu, deci are 17 ani. Este o brățară de aur, pe care nu o port însă tot timpul, pentru că mi-e frică să nu o agăț, să nu o rup cumva, și am multe alte obiecte care consider că îmi poartă noroc”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca Bădulescu.

Semn că achizițiile făcute de-a lungul timpului nu sunt deloc puține, juratul recunoaște că, în ciuda spațiului care se diminuează pe zi ce trece în căminul conjugal, nu poate să facă o selecție. „Aș spune că voi ajunge o babă cu o casă plină de lucruri pe care le consider norocoase dintr-un motiv sau altul, nu mă prea îndur să renunț la ele. Spun: „Aia îmi poartă noroc, aia îmi poartă noroc” și tot așa”, a precizat ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *