ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama prin care a trecut Iuliana Tudor: ”Mi-a tăiat nasul. Și acum mai am cicatricea!” Ce nu au observat telespectatorii TVR

Avatar

Publicat

pe

Iuliana Tudor, vedetă TVR, a avut o copilărie ca a tuturor copiilor care au prins perioada comunistă. Asta nu înseamnă că a fost urâtă. Chiar dacă mâncarea era raţionalizată, fructele exotice se găseau cu greu, la fel ca și sucurile, ciocolata…etc.

Necazul prin care a trecut Iuliana Tudor: ”Mi-a tăiat nasul. Și acum mai am cicatricea!” Ce nu știu telespectatorii TVR

Iuliana Tudor a făcut o călătorie în timp și a povestit momentele sale frumoase din copilărie, trăită în plină perioadă comunistă, scrie okmagazine.ro. ”Pădurea de la bunicii mei, izvorul din spatele grădinii, figura bunicului cu oile pe strada din sat şi eu, desculţă, purtând în braţe un borcan cu mure, fântâna din faţa porţii, mirosul laptelui proaspăt muls… şi multe altele”, a descris în câteva cuvinte copilăria sa, Iuliana Tudor .

Ca pentru fiecare, copilăria a fost un domeniu al poveștilor, lucru pe care vedeta TV încearcă să i-l ofere fiului său, Tudor. ”Copilăria a fost ca în poveşti şi mă simt foarte norocoasă că am trăit atât de frumos. Încerc să-i ofer şi lui Tudor asta. E cea mai importantă perioadă din viaţa unui om. Cât priveşte adolescenţa, eram cuminte, tocilară (râde), mai mult cu cărţile, mai puţin pe la distracţii. Tatăl meu era mai strict din perspectiva aceasta. Bine, nici eu nu pot spune că eram o fire rebelă… niciodată nu am fost”, a mai povestit Iuliana Tudor, adăugând că prima dragoste a trăit-o la 16 ani.

Iuliana Tudor nu a primit pedepse în copilărie

Vedeta Tv a mai povestit că a avut o copilărie frumoasă, părinții ei nefolosind pedepsele în creșterea ei.

Părinţii mei nu au folosit pedepsele în educaţia mea. Şi eu procedez la fel cu Tudor. Au vorbit întotdeauna deschis şi mi-au explicat tot, fără să-mi impună sau să mă pedepsească. Şi aceasta cred că e cea mai bună cale pentru a educa un copil, păstrându-i echilibrul emoţional”, a mai povestit Iuliana Tudor.

Amintirle dureroase ale copilăriei frumoase

Vedeta TV a pomenit și despre momentele dureroase ale copilăriei, dar frumoase și ele, povestite acum. Iuliana Tudor se juca cu vecinii jocuri care se jucau pe timpul lui Ceaușescu, sfoara, pititea sau ruble.

Advertisement

Nu e o amintire tristă, dar e dureroasă: m-a muşcat un câine, destul de puternic, la 5 ani. Am rămas cu o cicatrice de atunci. Într-o iarnă, la săniuş, s-a rostogolit peste mine un băiat cu sania şi m-a aruncat într-un ciob de sticlă mare, care mi-a tăiat nasul. Am şi astăzi cicatricea”, a mai declarat Iuliana Tudor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *