ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama trăită de mama Minodorei în pandemie. Ce a pățit biata femeie: ”Am refuzat videocall-ul ca să nu ma vada”

Avatar

Publicat

pe

Minodora și mama acesteia au fost prezente azi în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV. Cele două au fost supuse la un test de dansuri bachata, etalându-și cu măiestrie talentul. În cadrul aceleiași ediții din emisiune, mama Minodorei, care mâine își va sărbători ziua de naștere, a spus că a acumulat kilograme în plus în timpul pandemiei de coronavirus și că vrea să apeleze la picăturile pe care le ia Minodora ca să slăbească.

Drama trăită de mama Minodorei în pandemie

Mama Minodorei a povestit că în două luni de zile se va pune la punct cu silueta, și asta pentru că s-a îngrășat în ultima vreme.

”Avem mâine seara petrecere pentru mama, la fel si pe 1 martie„, a povestit Minodora în emisiune.

”M-am ingrasat, până acum am refuzat să vorbim prin videocall, ca să nu ma vada ca m-am ingrasat. O sa vreau sa iau si eu picaturile pe care le ia fiica mea. O sa ma vedeti peste două luni”, a continuat mama Minodorei. Cele două au fost supuse și la un test, dansând bachata alături de dansatori profesioniști. Cele două s-au descurcat de minune, iar Minodora a ținut să precizeze.

”Mama e dansatoare mare”, a spus aceasta.

Cu ce picături a folosit Minodora pentru a slăbi 40 de kilograme?

Se știe că de-a lungul timpului, Minodora a avut probleme greutatea. Și pentru că nu să mai apeleze la diete aceasta a decis să se opereze la stomac.

Advertisement

“M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat”, a spus Minodora, pentru revista Viva.

Însă nici intervenția chirurgicală nu a ajutat-o pe termen lung, astfel că aceasta a ținut o dietă strictă, însă a spus că secretul slăbitului ei au fost, de fapt, niște picături care i-au tăiat pofta de mâncare, și cu ajutorul cărora a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme.

“Acum, de mai bine de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a mai spus Minodora despre felul în care a reușit să slăbeacă kilograme bune.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *