ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama lui Julio Iglesias: a fost ținta teroriștilor. Ce s-a întâmplat apoi e halucinant

Avatar

Publicat

pe

Julio Iglesias a trăit o dramă cumplită și o viață demnă de un scenariu de film. Părintele marelui artist a fost răpit de teroriști, apoi soția acestuia l-a făcut din nou tată, la vârsta de 88 de ani. Povestea de viața a familie Iglesias este impresionantă.

Julio Iglesias, viață de film

Marele artist Julio Iglesias nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai mari artiști din lume. Este de origine din Spania și de-a lungul vieții sale artistice a încântat publicul cu vocea sa inconfundabilă și numeroasele hituri pe care le-a scos.

Nu mulți știu că Julio a renunțat la fotbal după ce a rămas paralizat timp de doi ani, în urma unui accident. A ales apoi să facă muzică și se pare că a făcut o alegere potrivită, deoarece a devenit unul dintre cele mai renumite personalități ale muzicii, la nivel mondial.

Pe lângă accidentul suferit, viața lui Julio a fost atât cu suișuri cât și cu coborâșuri și a fost demnă de un scenariu de film premiat la Oscar. Așa se face că, artistul a avut parte de un alt episod dramatic în viața sa, atunci când tatăl său a fost răpit de teroriști.

Julio Iglesias s-a născut pe 23 septembrie 1943, la Madrid. Tatăl său a fost un renumit ginecolog. Acest lucru a făcut ca la venirea pe lume a artistului, în urma unei complicații care necesita o operație de cezariană, însuși tatal său a intervenit pentru ca bebelușul să fie adus pe lume sănătos și fără probleme.

Familia artistului este una de renume în Spania, numârându-se printre cele mai bogate și respectate din țară. Artistul a vorbit la un moment dat despre calitățile de profesionist ale tătălui său.

Advertisement

 „Dacă aţi lua toţi copiii pe care i-a adus pe lume tatăl meu, aţi umple arena Las Ventas din Madrid“, a spus Julio Iglesias la un moment dat.

Tatăl artistului, răpit de teroriști

Dar, cum spuneam, viața sa a fost atât cu suișuri, cât și coborâșuri, iar unul dintre momentele dramatice prin care a fost nevoit să treacă marele artist, a fost în mmentul în care tatăl său a fost răpit de terorișți.

Pe lângă acest eveniment nefericit, relația dintre părinții lui, deși părea una destul de bine sudată, se pare ca lucrurile nu au stat așa. Unul dintre motivele divergențelor dintre părinții artistului ar fi fost faptul ca tatăl său nu ar fi rămas fidel doar soției sale, ci ar fi avut mai multe relații, în timp ce era căsătorit.

De altfel, titlul de „cuceritor” l-a avut și Julio Iglesias toată viața sa. La un moment dat, artistul susținea că ar fi avut relații cu peste 5.000 de femei, de-a lungul timpului.

Pe parcursul vieții se pare că a avut o relație speciala cu tatăl său, pe care l-a înțeles și nu l-a condamnat în ciuda faptului că i-a părăsit mama și s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 40 de ani. În schimb, fratele lui Julio, Carlos ar fi menținut o relație specială cu mama, pe care a susținut-o în conflictul care a existat între părinții acestora.

Tatăl artistului a avut și el o viața de film, astfel că, după ce și-a refacut viața alături de altă femeie, la vârsta de 88 de ani a devenit din nou tată. La acel moment Julio avea vârsta de 60 de ani.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *