ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Nou bombardament cu fake news în Deltă

Avatar

Publicat

pe

Proprietarii hotelurilor și pensiunilor din Delta Dunării au aflat, cu stupoare, știrea că turismul a scăzut cu 80% în zona lor, iar unitățile de cazare sunt scoase la vânzare.

Oamenii sunt revoltați de noul val de știri false pe care îl percep ca pe încă un atac la turismul din Deltă, exact când se pregătesc să înceapă sezonul. Cei mai mulți proprietari de pensiuni declară că anul 2023 a fost unul normal și se așteaptă să fie la fel sezonul din 2024, care începe în luna martie. Oamenii Deltei spun că pensiunile scoase la vânzare sunt de câțiva ani în așteptarea unor cumpărători, iar acum încearcă să profite de războiul din Ucraina pentru a obține bani de la stat, ca victime colaterale, pentru că nu au reușit să vândă scump unitățile de cazare.

Patronii de pensiuni din zona Crișan sunt revoltați de noile știri false și alarmante care au fost lansate în această perioadă, chiar în pline pregătiri de deschidere a sezonului în Delta Dunării. Cei mai șocați de veștile negative despre zona lor turistică sunt proprietarii unităților de cazare care funcționează fără întrerupere și care au declarat, pentru Jurnalul, că nu au niciun fel de problemă, așa cum nu au avut nici anul trecut.

Citește articolul integral aici.