ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Horoscop săptămânal, 1-7 aprilie 2024. Berbecilor și Balanțelor le apare o iubire din trecut. Fecioarele fac investiții

Avatar

Publicat

pe

Horoscop. Mercur își începe mersul retrograd prin Berbec la 1 aprilie și se va încheia pe 15 aprilie. Soarele din Berbec face semisextil cu Saturn din Pești pe 2 aprilie.

Berbec

Creativitate

Pe măsură ce Mercur revine la mersul direct în semnul tău, ceea ce a fost pierdut sau eliberat se poate întoarce la tine, iar asta include și oamenii. O veche iubire s-ar putea întoarce. Cineva din trecutul tău te poate contacta doar pentru că se gândește la tine. Și apoi începe o conversație iar, ca rezultat, s-ar putea întâmpla lucruri interesante.

Ar putea fi nevoie de o concentrare suplimentar. Numerele par să înoate pe ecran, coloanele nu se adună, iar echilibrarea conturilor este exclusă. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să te concentrezi pe construirea a ceva, la un moment dat. Aceasta ar putea fi o bibliotecă, un gard sau chiar o casă. 

Taur

Advertisement

Mesaje

Ai putea fi prins într-un joc video. Acesta ar putea fi un joc pe care nu l-ai mai jucat de ceva vreme, iar acum grafica sa plină de culoare și acțiunea captivantă te-au atras înapoi. Este plăcut, dar ar putea consuma mult timp în următoarele două săptămâni.

Să te întâlnești cu un prieten ar putea fi mai dificil decât credeai. Programele tale nu prea se potrivesc. Întârzie fără vina lui sau ai putea să amesteci indicațiile și să ajungi la o altă cafenea. 

Gemeni

Timp

Un vechi prieten ar putea veni să bată la ușă. Acesta ar putea fi cineva pe care nu l-ai mai văzut de ani sau chiar decenii, iar acum ești inundat de amintiri nostalgice și fericite. Dacă ești în căutarea dragostei, această întâlnire ar putea reaprinde o flacără veche.

Munca ar putea fi o provocare astăzi. Constați că raportul pe care vrei să-l trimiți este incomplet sau vezi o greșeală chiar înainte de a-l trimite. S-ar putea să fii nevoit să faci ore suplimentare pentru a corecta totul. Sau ai putea aștepta ca cineva să-ți trimită date pentru a putea completa raportul. 

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *