ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Medic șantajat de o polițistă. I-a cerut 15.000 de euro

Avatar

Publicat

pe

Alina Georgiana Moroianu, ofiţer de poliţie în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6, este urmărită penal de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. Ea acuzată că ar fi șantajat un medic estetician să-i dea 15.000 de euro.

Un ofițer de poliție este urmărit penal de DNA pentru șantaj. Un medic estetician, de la o clinic privată,  a fost șantajat să-i dea 15.000 de euro, comunică procurori DNA.

Medic șantajat de o polițistă. I-a cerut 15.000 de euro

Procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 20 august, în cazul Alinei Georgiana Moroianu, subcomisar de poliţie în cadrul DGPMB – Poliţia Sector 6 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

DNA susţine că, în cursul lunii octombrie 2019, sub ameninţarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, Alina Georgiana Moroianu ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată să-i dea 15.000 de euro atât pentru ea, cât şi pentru o altă persoană.

Poliţista i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulţumită de intervenţia chirurgicală efectuată de acesta, ameninţându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis şi cu comiterea unor acte de violenţă din partea pacientei şi a prietenului acesteia.

Polițista a primit 15.000 de euro de la medic

Ulterior, Alina Georgiana Moroianu ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro, din care şi-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulţumite.

Advertisement

În acest caz, DNA a dispus faţă de Alina Georgiana Moroianu luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro şi 16.100 lei ridicate de la aceasta cu ocazia percheziţiei domiciliare.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, Alina Georgiana Moroianu trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care să nu părăsească teritoriul României şi să nu se apropie şi să nu comunice, pe nici o cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa procurorilor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *