ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Luis Lazarus: „Diaconescu are datorii pe toate planurile”

REACTII. Scandalul celor doi fosti colaboratori continua

Avatar

Publicat

pe

REACTII. Scandalul celor doi fosti colaboratori continua

Scandalul dintre Luis Lazarus şi Dan Diaconescu este departe de a se fi încheiat, cu atât mai mult cu cât patronul OTV nu şi-a plătit nici până acum datoriile de câteva sute de milioane faţă de Lazarus.

Securea războiului se pare că nu au îngropat-o, chiar dacă între cei doi, Luis Lazarus şi Dan Diaconescu, au încetat atacurile directe. „După ce am plecat de la OTV, lui Diaconescu i-a scăzut audienţa de la 10 punte la unu. De acolo au plecat toate problemele nostre. El nu a putut să suporte asta şi a început să mă atace. L-am lăsat odată, l-am lăsat de două ori, dar sigur că şi eu sunt un tip reactiv şi i-am dat şi eu replica. Începuse să îmi contorizeze femeile din viaţa mea şi alte prostii. Dar şi el, care se dă mare familist, era în stare să se culce cu una ca Pamela. Atâta tot! Aşa că e mai bine să nu râdă ciob de oală spartă!”, a declarat, pentru „ring”, Luis Lazarus.

„Antena 1, dacă ar putea, l-ar crucifica”

Întrebat dacă nu se teme să nu fie din nou atacat de Dan Diaconescu, Lazarus este convins că nu mai are ce inventa. „Acum nu mai are cum să mă atace… a minţit că sunt homosexual, că am luat şpagă, că am hemoroizi, că am şapte femei în viaţa mea deodată, toate porcăriile posibile s-au debitat astă vară. Toată lumea râde de el. El nu face audienţă, are numai un punct sau mai puţin, cu toate că dă o maşină pe seară şi aia dată de Murfatlar, că doar nu dădea el. Diaconescu are datorii pe toate lumile şi pe toate planurile, dar, ca să zic aşa, cui îi pasă? Dacă nimeni nu i-a cerut falimentul… El are să-mi dea mie câteva sute de milioane, o să mă gândesc dacă o să-i fac o bucurie sau nu, pentru că eu sunt omul-surpriză, aşa în general”, a mai spus Luis Lazarus.

Se transformă în spartan!

Advertisement

După ce în urmă cu două zile a pus capăt colaborării cu postul Kanal D pentru emisiunea „Lazarus Show”, realizatorul are deja alte proiecte. „Acum filmez episodul-pilot al unei emisiuni care se va numi «Spartanii» şi care va conţine evenimente din culisele luptelor K1, dar şi altele de acest gen. Pentru emisiune negociez cu Antena 1, dar şi cei de la Kanal D s-au arătat interesaţi de proiect”, a povestit Luis Lazarus despre proiectele sale.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *