ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ramona Badescu ar putea parasi OTV

TEAPA. Gazda concursului 100% Adevarat stie cum sa scape de neseriozitatea lui Dan Diaconescu

Avatar

Publicat

pe

TEAPA. Gazda concursului 100% Adevarat stie cum sa scape de neseriozitatea lui Dan Diaconescu

În timp ce câştigătorii din cadrul emisiunii 100% Adevărat, de la OTV, sunt pe cale să dea în judecată firma producătoare, dar şi televiziunea care transmite show-ul săptămânal, vedetele care şi-au asociat imaginea la acest concurs speră într-o rezolvare amiabilă şi urgentă a problemelor.

Cei doi prezentatori ai emisiunii-concurs, Ramona Bădescu şi Pepe, plătiţi cu sume fabuloase, susţin că problema premiilor îi priveşte doar pe organizatori, ei fiind angajaţi doar pe post de gazde. Totuşi, dacă scandalul ţepei „100% Adevărat” nu se va încheia, Ramona Bădescu a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la colaborarea cu OTV.

„Producătorii să-şi rezolve situaţia!”

Contactată de „ring”, Ramona continuă să creadă că e implicată într-o afacere serioasă: „Am fost angajată să prezint acest spectacol şi nu ştiu nimic despre aceste probleme. Chiar dacă oamenii vor să-i dea în judecată, eu nu pot fi implicată, pentru că acestea sunt problemele producţiei, care trebuie să-şi onoreze contractele, iar eu cred că o vor face, pentru că suntem o emisiune serioasă. Până la proba contrarie, eu prezint această emisiune şi cred că îmi fac datoria bine, iar datoria producţiei e să-şi rezolve situaţia”.

Pepe continuă să prezinte emisiunea

Advertisement

În timp ce Ramona Bădescu susţine că este doar o prezentatoare, Pepe pare să fie la curent cu informaţiile conform cărora câştigătorii sunt la un pas de a fi aruncaţi în stradă din apartamentele de la OTV. „Nu este o ţeapă, asta e părerea voastră. Săptămâna asta se vor plăti apartamentele. Au fost nişte neînţelegeri la mijloc. Bineînţeles că o să continui să prezint emisiunea”, a spus soţul Oanei Zăvoranu.

18 noiembrie a.c. e ultimul termen primit de producătorii 100% Adevărat pentru achitarea apartamentelor oferite ca premiu la OTV.

LISTA ŢEPELOR, în curând, în „ring”

În numerele viitoare ale ziarului nostru vă vom prezenta lista completă cu apartamentele aşa-zis „câştigate” la 100% Adevărat, dar care, în fapt, vor fi eliberate pentru că nu au fost plătite. Urmăriţi, în „ring”, „LISTA ŢEPELOR”. Pentru că… nici nu ştiţi ce pierdeţi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *