ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Chivu, impresionată de cazul curierului Glovo, care muncește deși nu are mâini. Ce gest a făcut vedeta

Avatar

Publicat

pe

Cazul băiatului l-a lăsat fără cuvinte pe multă lume, toți trăgând imediat un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Asta după ce au fost publicate fotografii cu acesta în timpul serviciului. Cine este tânărul și care este legătura sa cu Cristi Borcea?

Loredana Chivu, impresionată de cazul curierului Glovo, care muncește deși nu are mâini

Loredana Chivu a avut ceva de spus despre determinarea băiatului de a munci, chiar și în aceste condiții grele. Ieri, cancan.ro spuneau povestea unui tânăr angajat de la Glovo, care deși nu are mâini, livrează mâncare în București. Acestuia nu-i lipsește determinarea și dorința de a avea un viitor mai bun.

Ce gest a făcut vedeta

După ce Mihai Bendeac s-a arătat a fi extrem de impresionat de povestea lui, nici Loredana Chivu nu a rămas indiferentă. Focoasa blondină a distribuit și ea fotografiile emoționante cu angajatul de la Glovo, alături de două emoticoane triste. Pesemne că și pe ea a impresionat-o foarte mult această poveste și situația în care băiatul muncește, zi de zi, pentru a-și câștiga traiul.

Conform surselor, băiatul se numește Florin, are 32 de ani și o poveste sfâșietoare de viață. Acesta a rămas fără mâini la vârsta de 12 ani, în urma unui accident. El s-a curentat, iar arsurile de pe mâini au fost cumplite. Medicii i-au dat la scurt timp de la incident vestea că ambele membre superioare trebuie amputate. Florin s-a aflat de-a lungul timpului deseori în preajma soțului Valentinei Pelinel, devenind în cele din urmă o persoană iubită de afacerist.

Loredana Chivu, impresionată de cazul curierului Glovo, care muncește deși nu are mâini. Ce gest a făcut vedeta

Copilul de suflet al lui Borcea a demonstrat mereu că are o tărie incredibilă și că se poate descurca în viață singur. Din nefericire, după ce fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București a fost arestat, el a lucrat la clubul Dinamo, la magazinul de suverniruri, iar mai apoi a făcut curat la vestiare.

Florin este membru activ al peluzei, dar nu mai lucrează în cadrul clubului sportiv. Acum, este angajat Glovo, muncește din răsputeri și o duce de pe o zi pe alta. Mihai Bendeac a fost cel care a adus chipul tânărului în vizorul tuturor, după ce a postat pe o rețea de socializare imagini cu Florin aflat la locul de muncă.

Advertisement

„Ajutoare sociale ziceți? Ia uitați-vă aici. Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește, ca să comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!”, a scris Mihai Bendeac în dreptul imaginilor emoționante cu tânărul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *