ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana Chivu, apariție de senzație în presa britanică! Imaginile incendiare cu fosta asistentă de la Antena 1 au pus pe jar englezii

Avatar

Publicat

pe

Loredana Chivu, în vârstă de 30 de ani, a depășit granițele țării și deja apare pe paginile tabloidelor din afară. Fiind numită recent ”modelul Playboy uluitor, de către cotidianul englez Daily Star, într-un articol în care se plângea de singurătatea ei, Loredana Chivu a atras atenția cu formele ei.

Loredana Chivu, apariție de senzație în presa britanică!

Loredana Chivu este tunată din cap până-n picioare și pozează în ipostaze cât mai indecente pe rețelele de socializare. Mai mul dezbrăcată în pozele sale, modelul cu jumătate de milion de urmăritori are și un singur ”defect”, și anume, nu își poate găsi jumătatea.

Loredana Chivu, în mijlocul unui scandal

Recent, Loredana Chivu s-a aflat în mijlocul unui scandal cu Manuela de la Puterea Dragostei. Totul s-ar fi întâmplat într-un club de fițe de pe litoral. Loredana ar fi sărit la gâtul Manuelei din cauza unor afirmații de-ale sale la adresa Loredanei, iar potrivit spuselor Manuelei, cele două s-ar fi certat serios. Întrebată, la rându-i, despre acest scandal, Loredana a ținut să aplaneze situația, spunând că lucrurile au fost exagerate în presă.

”Nu mă interesează subiectul, eu nu le cunosc pe acele fete, nu le-am văzut vreodată și nici nu vreau vreo asociere cu ele, însă este clar că există cineva care voia atenție. Lucrurile au stat cu totul diferit, dar…Din punctul meu de vedere este exagerat și, de aceea, consider că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. nu îmi doresc să vorbesc mai mult. Nu înțeleg ce caută în presă cineva, care a doua zi m-a sunat să lămurească situația, iar materialul să apară apoi într-o altă formă o săptămână mai târziu. Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția, însă repet, nu mă interesează să mă asociez cu nimeni, îmi văd de viața mea, nu îmi spăl rufele în public niciodată”, a declarat Loredana Chivu.