ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lucian Mîndruță, umilit de fanii săi fără milă. De la ce a pornit întreg scandalul

Avatar

Publicat

pe

Lucian Mîndruță este implicat într-un scandal ce răvășește mediul online deja de o bună bucată de vreme, anume autenticitatea Andrei Gogan, cunoscătorii știind că tânăra a avut un schimb de replici cu Selly, adus în atenția audienței și la TV, la Măruță, moment în care Pro TV a dorit o împăcare între cele două tabere. Focul nu s-a stins acum, iar dacă înainte doar mocnea, acum s-a încins pe neașteptate, în urma apariției fetei în emisiunea jurnalistului, la Digi 24.

Lucian Mîndruță a ales greșit invitatul? A fost criticat de fani pentru opțiunea sa

Andra Gogan, produsul evoluției în media, având 6 milioane de urmăritori pe un cont de Tik Tok și 1 milion pe un altul, a fost prezentă în emisiunea lui Lucian Mîndruță de la Digi 24, unde a vorbit despre creșterea sa în mediul online, investiții și conținut. Spre surprinderea moderatorului TV, ideea de a vorbi cu tânăra a adus un val de ură din partea celor care îl urmăresc, mulți considerând că fata nu este potrivită pentru a discuta despre fenomenele din mediul virtual.

„N-am crezut că poate există atâta ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorât pe nimeni, doar face vizualizări multe cu tot felul de glume și amețeli pe TikTok. Am pus mai devreme un link la interviul cu ea de azi. Și mi-au sărit oamenii în cap. Că face content de doi bani, că a fost asistență la Acces Direct, că își sparge ouă în cap… Asta e însă categoria ușoară. Categoria grea e la întrebarea „dar cât ai luat să o promovezi?”.

Dați-mi voie să va spun că asta e de departe o întrebare care îți arată că nu înțelegi lumea. Andra Gogan are 7 milioane de useri pe tiktok . Proști, deștepți, copii sau adulți (cel mai probabil copii), sunt 7 milioane. Ce postează acolo face în medie 50k views. Are și cu 2 milioane pe video.

„Oamenii maturi și inteligenți pot fi la fel de superficiali ca ăia care se uită zilnic la clipuri pe TikTok”

Eu am 250k aici pe facebook. Cu o emisiune de TV probabil că sper să strâng undeva pe la 50k pe sfert de ora, dacă am noroc. Înțelegeți că jucăm în ligi diferite? Și că a ei, chiar dacă e formată din aia mici, e MAI MARE? Am încercat cu emisiunea aceea să sparg o bulă. Asta de facebook, politizată și încărcată zilele astea de tot felul controverse. Nimeni n-a avut chef să între pe link și să se uite.

Toți (ok, cei mai mulți) au înjurat ÎNAINTE! Înainte măcar să știe despre ce am discutat cu ea. Am vrut să știu dacă face bani. Dacă are o politică de conținut. La cine se uită și pe cine imită. Cât investește în asta, și dacă e un business pe care are în plan să-l crească… Am vrut să știu cum funcționează o industrie din care unii trăiesc și fără să ceară voie statului.

Și m-am ales cu miștouri, iar ea cu ouă aruncate în cap de oameni care confundă critică cu lipsa de empatie. Că dovadă că și oamenii inteligenți, activi, maturi și angajați sociali pot fi la fel de superficiali că aia care se uită zilnic la clipuri pe TikTok”, a spus Mîndruță după emisiune.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *